• -7%
The Girl Who Made the Stars
The Girl Who Made the Stars
The Girl Who Made the Stars
The Girl Who Made the Stars

The Girl Who Made the Stars

"«Το κορίτσι άπλωσε το χέρι στη στάχτη του ξύλου και άρπαξε μια παλάμη και καθώς τη φύσηξε από την παλάμη της, η στάχτη στροβιλίστηκε και αναδεύτηκε καθώς κινούνταν προς τον ουρανό, φωτίζοντας τους κάποτε σκοτεινούς ουρανούς.

Το The Girl Who Made the Stars είναι ένα παιχνίδι παζλ τοποθέτησης/στρώματος πλακιδίων για 1-4 παίκτες που βασίζεται σε έναν μύθο της Σαν Αφρικής σχετικά με τη δημιουργία του Γαλαξία και τα αστέρια.

Την εποχή των πρώτων ανθρώπων, ο νυχτερινός ουρανός ήταν σκοτεινός και χωρίς χαρακτηριστικά. Οι γέροντες του χωριού απαγόρευσαν να βγουν έξω στη σκοτεινή νύχτα χωρίς αστέρια από φόβο για τους κινδύνους που ελλοχεύουν εκεί. Ένα βράδυ αφού η μητέρα της μαγείρεψε το δείπνο, μια νεαρή κοπέλα, απογοητευμένη από αυτούς τους περιορισμούς, πήρε λίγη στάχτη και ρίζες και πέταξε την ερυθρόλευκη χόβολη στον ουρανό, σχηματίζοντας τον γαλαξία και τα άλλα αστέρια, σε μια προσπάθεια να φωτίσει το νύχτα, ώστε οι κάτοικοι του χωριού να συλλέγουν με ασφάλεια τους απαραίτητους πόρους για την επιβίωσή τους.

Ως γέροντας του χωριού, κοιτάξτε τα νέα αστέρια στον νυχτερινό ουρανό και διακρίνετε τις μορφές των αστερισμών για να δώσετε σοφία και φωτισμό στο χωριό. Σχεδιάστε αστερισμούς στη γη, με τις απεικονίσεις σας να αποκτούν φως, αστέρια και αστερόσκονη για το χωριό. Στη συνέχεια, καθώς οι χωρικοί καθοδηγούνται από αυτό το νεοανακαλυφθέν φως, μπαίνουν στο γύρω σκοτάδι για να συλλέξουν τους απαραίτητους πόρους, όπως φρούτα, ψάρια και μικρά και μεγάλα θηράματα. Οι πόροι που συλλέγετε για το χωριό θα ενισχύσουν τη φήμη σας και ο παίκτης με τη μεγαλύτερη φήμη στο τέλος του παιχνιδιού είναι ο νικητής."""


Credit module tbi bank 1.0.13
55,79 € 59,99 € -7%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
FFN9001
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 56 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 56 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

1 Προϊόν

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie