• -7%
Habitats
Habitats
Habitats

Habitats

Στα Habitats, κάθε παίκτης χτίζει ένα μεγάλο πάρκο άγριας ζωής χωρίς κλουβιά ή φράχτες. Τα ζώα στο πάρκο σας χρειάζονται τα φυσικά τους ενδιαιτήματα: λιβάδια, θάμνους, βράχους ή λίμνες. Η ζέβρα χρειάζεται μια μεγάλη έκταση με γρασίδι και λίγο νερό δίπλα, για παράδειγμα, ενώ μια νυχτερίδα χρειάζεται πέτρες και θάμνο και νερό, μια ελιά χρειάζεται θάμνο και γρασίδι και ένας κροκόδειλος χρειάζεται κυρίως νερό. Υπάρχει ένα φίδι, μπαμπουίνος, μέλισσα, ελέφαντας, ενυδρίδα, σαύρα, χελώνα, αετός, σουρικάτα, σκορπιός, γουρούνι, γατόψαρο , ρινόκερος κ.λπ., το καθένα με τις δικές του απαιτήσεις τοπίου — 68 διαφορετικά ζώα συνολικά.

Κάθε παίκτης ξεκινά το ατομικό του πάρκο με ένα πλακίδιο εισόδου και ο καθένας τους αντιπροσωπεύεται στην αγορά των πλακιδίων ζώων από μια κεραμική φιγούρα (ή έναν ξύλινο θηροφύλακα σε ορισμένες εκδόσεις). Σε μια στροφή, ένας παίκτης παίρνει το πλακίδιο στα αριστερά, δεξιά ή μπροστά. μετακινεί τη φιγούρα τους στον χώρο που μόλις εκκενώθηκε. στη συνέχεια σχεδιάζει ένα πλακίδιο στο σημείο όπου η φιγούρα τους ξεκίνησε τη στροφή.

Όταν προσθέτετε ένα πλακίδιο ζώων στο πάρκο σας, προσθέτετε και το κύριο τοπίο του - τον βασικό χώρο για το ζώο - στο πάρκο σας. Κατά την τοποθέτηση αυτού του νέου ζώου, το δικό του κομμάτι τοπίου μπορεί να βοηθήσει στην εκπλήρωση των απαιτήσεων των άλλων ζώων σας, π.χ. το νερό σε ένα πλακίδιο ιπποπόταμου που ικανοποιεί την ανάγκη της γειτονικής βίδρας για νερό. Έτσι, η εκπλήρωση της επιθυμίας κάθε ζώου για γη γίνεται όλο και πιο δύσκολη υπόθεση με κάθε πλακίδιο που προσθέτετε.

Εκτός από την επέκταση του πάρκου σας με διαφορετικούς τύπους τοπίων, χλωρίδα και ζώα, μπορείτε να βελτιώσετε την κερδοφορία του χτίζοντας επιπλέον δρόμους εισόδου, σημεία πεζοπορίας και παρατηρητήρια.

Το Habitats διαρκεί τρεις σεζόν, με κάθε σεζόν να δίνει σε κάθε παίκτη 6-9 νέα πλακάκια για τα πάρκα του. Όποιος έχει πετύχει καλύτερα τον στόχο της σεζόν λαμβάνει bonus πόντους, με μικρότερο αριθμό πόντων για τη δεύτερη και την τρίτη θέση. Στο τέλος του παιχνιδιού, κάθε παίκτης σκοράρει για κάθε πλακίδιο στο πάρκο του με βάση το αν ικανοποιούνται οι απαιτήσεις αυτού του πλακιδίου. Όποιος σκοράρει τους περισσότερους πόντους κερδίζει!».


Credit module tbi bank 1.0.13
37,20 € 40,00 € -7%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
ALL_BGT-HB
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 37 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 37 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-5
Μηχανισμοί
Διαμορφούμενο Ταμπλό
Κίνηση σε Πλέγμα
Τοποθέτηση Πλακιδίων
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
10+
Σχεδιαστής
123
Διάρκεια
30'-50'
2 Προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie