• -7%
Genpei
Genpei
Genpei
Genpei

Genpei

Ο αυτοκράτορας πέθανε και ο θρόνος περιμένει τον νέο του οικοδεσπότη! Ποιος θα λάβει τη μεγαλύτερη υποστήριξη για να διεκδικήσει τον θρόνο;

Πέντε ισχυροί οίκοι αποφασίζουν για το μέλλον της Ιαπωνίας, συμπεριλαμβανομένης της αυλής του Αυτοκρατορικού Παλατιού. Παίξτε επιδέξια για να λάβετε την υποστήριξη των φυλών που κυριαρχούν στις περιοχές σε αυτούς τους ταραχώδεις καιρούς.

Το Genpei ξεχωρίζει για τους αρχικούς μηχανισμούς του, όπου οι παίκτες θα κάνουν αλυσιδωτές ενέργειες για να τους φέρουν πιο κοντά στη νίκη επηρεάζοντας περισσότερες ομάδες από τους ανταγωνιστές τους. Εύκολο στο παιχνίδι αλλά δύσκολο να κυριαρχήσει.

Στη σειρά σας πρέπει να παίξετε ένα από τα δύο χαρτιά από το χέρι σας. Κάθε φορά που παίζετε μια κάρτα clan, ενεργοποιεί τον δείκτη clan στον αντίστοιχο τροχό φυλής: μετακινήστε τον δείκτη σε ένα από τα δύο παρακείμενα κενά και εκτελέστε την ενέργεια που υποδεικνύεται σε αυτό το διάστημα. Μπορείτε να εκτελέσετε μια αλυσίδα ενεργειών κατά τη διάρκεια της ίδιας στροφής: κάθε φορά που τραβάτε μια κάρτα ως μέρος μιας ενέργειας, ενεργοποιείται ο δείκτης clan της. Τοποθετήστε τα διακριτικά επιρροής σας για να λάβετε την υποστήριξη των Οίκων.

Ο παίκτης που λαμβάνει την υποστήριξη των περισσότερων Οίκων (συμπεριλαμβανομένου του Οίκου του Αυτοκράτορα) ανακηρύσσεται νέος Αυτοκράτορας και κερδίζει το παιχνίδι.


Credit module tbi bank 1.0.13
26,97 € 29,00 € -7%
(με Φ.Π.Α.) Παράδοση έως 30 ημέρες
INV_Genpei
Προ Παραγγελία

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 27 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 27 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Έλεγχος και Επιρροή Περιοχών
Ροντέλ
Χτίσιμο Τράπουλας
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
123

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie