• -12%
Sabika
Sabika
Sabika
Sabika
Sabika
Sabika
Sabika
Sabika
Sabika
Sabika Sabika Sabika Sabika video

Sabika

Στο λόφο Αλ-Σαμπίκα στη Γρανάδα, η δυναστεία των Νασρίντ δημιούργησε μια από τις πιο εντυπωσιακές κατασκευές στην ιστορία, την Αλάμπρα. Στο Sabika, παίζετε το ρόλο ενός από τους ευγενείς Nasrid που συνέβαλαν στην κατασκευή των πύργων, των κήπων και των παλατιών αυτού του αρχαίου μνημείου.

Εκτός από αυτό το αξιότιμο καθήκον, πρέπει να δημιουργήσετε εμπορικούς δρόμους μέσω της Ευρώπης και του Μαγκρέμπ. Αυτές οι διαδρομές θα σας προσφέρουν επαρκή εισόδημα για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στον απαιτητικό φόρο που έχει διαταχθεί από τους Καθολικούς Μονάρχες. Σε αντάλλαγμα για τη δουλειά σας, θα λάβετε στρατιωτική προστασία ενάντια στις διάφορες συγκρούσεις του Βασιλείου της Ταΐφα. Το Sabika εφαρμόζει έναν νέο μηχανισμό που ενσωματώνει τρία αλληλένδετα ρόντελ. Κάθε ροντέλ εστιάζει σε ένα διαφορετικό τύπο ενέργειας: την κατασκευή της Αλάμπρα, το σκάλισμα ποιημάτων στις αίθουσές του και την εξαγωγή αγαθών κατά μήκος των εμπορικών οδών.

Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα σε πέντε εποχές (γύρους) και στο τέλος του πέμπτου γύρου, ο παίκτης που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους κύρους παίρνει τη νίκη.


Credit module tbi bank 1.0.13
52,80 € 60,00 € -12%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
LDNV450001
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 53 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 53 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Υψηλή
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Επιλογή Ενεργειών
Ροντέλ
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
German P. Millan
Διάρκεια
60'-120'
2 Προϊόντα

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie