• -18%
Ahoy
Ahoy
Ahoy
Ahoy
Ahoy
Ahoy
Ahoy
Ahoy
Ahoy
Ahoy
Ahoy
Ahoy Ahoy Ahoy Ahoy Ahoy video

Ahoy

Το Ahoy είναι ένα ελαφρώς ασύμμετρο παιχνίδι όπου δύο έως τέσσερις παίκτες παίρνουν τους ρόλους των κουρσάρων και των στρατιωτών που αναζητούν τη φήμη στην ανοιχτή θάλασσα.

Ένας παίκτης ελέγχει την Bluefin Squadron, μια παρέα από καρχαρίες και τους οδοντωτούς φίλους τους, που περιπολούν αυτά τα νερά και κρατούν την τάξη με βολή και σπαθί. Ένας άλλος παίκτης ελέγχει την Ένωση Μαλακίων, μια συμμαχία υποθαλάσσιων πλασμάτων και των συμπολεμιστών τους, που παλεύουν για να διεκδικήσουν ξανά το πατρογονικό τους σπίτι.

Σε παιχνίδια με περισσότερα άτομα, ορισμένοι παίκτες ελέγχουν τους λαθρέμπορους, τους καπετάνιους που κάνουν μπλόκα για να διακινήσουν λαθραία είδη πολυτελείας και είδη πρώτης ανάγκης, παραδίδοντάς τα σε αυτούς που έχουν τις περισσότερες ανάγκες—ή τα περισσότερα κέρματα. Εξερευνήστε τις θάλασσες. Καθώς παίζετε, θα φτιάξετε έναν μοναδικό χάρτη γεμάτο θησαυρούς, επικίνδυνα συντρίμμια και ισχυρά θαλάσσια ρεύματα, χρησιμοποιώντας πλακίδια περιοχής διπλής στρώσης.

Με ανάπτυξη από την ίδια ομάδα που σας έφερε το Root και το Oath, το Ahoy προσφέρει βαθύ, διαδραστικό παιχνίδι σε ένα γρήγορο και εύκολο στην εκμάθηση design με ένα πολύχρωμο σκηνικό που ζωντανεύει από τις υπέροχες εικονογραφήσεις του Kyle Ferrin.

32,80 € 40,00 € -18%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
LED05000
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 33 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 33 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
2-4
Μηχανισμοί
Έλεγχος και Επιρροή Περιοχών
Διαμορφούμενο Ταμπλό
Επιλογή Ζαριών
Παραλαβή και Παράδοση
Ρίξιμο Ζαριών
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Greg Loring-Albright
Διάρκεια
45'-75'
2 Προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie