• -7%
Fox in the Forest Duet
Fox in the Forest Duet
Fox in the Forest Duet

Fox in the Forest Duet

Στο παιχνίδι συνεργασίας για δύο παίκτες The Fox in the Forest Duet, οι παίκτες συνεργάζονται, βοηθώντας ο ένας τον άλλον να μετακινηθούν μέσα στο δάσος. Συλλέξτε όλα τα πετράδια πριν από το τέλος τριών γύρων παιχνιδιού και κερδίζετε!

Για να ρυθμίσετε το παιχνίδι, τοποθετήστε μάρκες πολύτιμων λίθων στους καθορισμένους χώρους του πίνακα παιχνιδιού και το διακριτικό παρακολούθησης ομάδας στο κέντρο της διαδρομής κίνησης. Στην αρχή κάθε γύρου, ανακατέψτε την τράπουλα των τριάντα φύλλων — η οποία περιέχει τρία χρώματα, το καθένα με αριθμό 1-10 — και μοιράστε σε κάθε παίκτη ένα χέρι με έντεκα φύλλα. Αποκαλύψτε ένα φύλλο ως κάρτα "διάταγμα" για να καθορίσετε το ατού. Για κάθε κόλπο, ένας παίκτης οδηγεί ένα φύλλο και ο άλλος πρέπει να ακολουθήσει το παράδειγμά του, αν είναι δυνατόν. Ο νικητής του κόλπου μετακινεί τον ιχνηλάτη της ομάδας προς το μέρος του έναν αριθμό κενών ίσων με τον αριθμό των ίχνων αλεπούς στα χαρτιά που παίζονται. Εάν ο ιχνηλάτης προσγειωθεί σε ένα χώρο δίπλα σε ένα διαμάντι, οι παίκτες συλλέγουν ένα στολίδι. Εάν ο ιχνηλάτης μετακινείτο από το τέλος του μονοπατιού, επιστρέψτε τον ιχνηλάτη στο κέντρο του μονοπατιού και, στη συνέχεια, προσθέστε ένα διακριτικό δάσους στο ένα άκρο του μονοπατιού, μειώνοντας τον αριθμό των χώρων στα οποία μπορείτε να μετακινηθείτε (με συρόμενα πετράδια στη συνέχεια σε αυτόν τον στεγασμένο χώρο δίπλα στο νέο άκρο του μονοπατιού).

Οι μονές κάρτες χαρακτήρων έχουν ειδικές ικανότητες όταν παίζονται, επιτρέποντας στον νικητή του κόλπου να μετακινήσει τον ιχνηλάτη προς την κατεύθυνση της επιλογής του ή να αγνοήσει τα ίχνη σε ένα από τα χαρτιά που παίχτηκαν, ώστε να μπορέσετε να προσγειωθείτε στο σωστό σημείο. Ένας χαρακτήρας επιτρέπει στους παίκτες να ανταλλάξουν ένα φύλλο μεταξύ τους, ενώ ένας άλλος επιτρέπει σε έναν παίκτη να αλλάξει την κάρτα διατάγματος.

Στο τέλος ενός γύρου, προσθέτετε πέντε πολύτιμους λίθους σε καθορισμένους χώρους, προσθέτετε ένα χώρο στο δάσος για να συντομεύσετε το μονοπάτι και, στη συνέχεια, λαμβάνετε ένα νέο χέρι με έντεκα φύλλα από μια πρόσφατα ανακατεμένη τράπουλα. Συλλέξτε και τα 22 κουπόνια πολύτιμων λίθων και κερδίζετε. Εξαντλήστε τον χρόνο ή φύγετε από το τέλος του μονοπατιού χωρίς να υπάρχουν αποθεματικά κενά στο δάσος, τότε μπορείτε απλώς να συνεχίσετε να τρέχετε με ήττα ή να ανακατεύετε τα χαρτιά και να ξεκινήσετε το παιχνίδι ξανά

14,87 € 15,99 € -7%
(με Φ.Π.Α.) Παράδοση έως 30 ημέρες
RGS_2048
Προ Παραγγελία

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 15 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 15 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
2
Μηχανισμοί
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Μπάζες
Συνεργασία
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Σχεδιαστής
123
Διάρκεια
30'

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie