• -11%
Nemo’s War: The Ultimate Edition
Nemo’s War: The Ultimate Edition
Nemo’s War: The Ultimate Edition
Nemo’s War: The Ultimate Edition
Nemo’s War: The Ultimate Edition
Nemo’s War: The Ultimate Edition Nemo’s War: The Ultimate Edition video

Nemo’s War: The Ultimate Edition

Το Nemo's War είναι ένα πλούσιο σε θέμα παιχνίδι στρατηγικής. Αναλάβετε τον ρόλο του καπετάνιου Νέμο και σαλπάρετε γύρω στο 1870 με το φημισμένο υποβρύχιο Ναυτίλος! Εξερευνήστε τους ωκεανούς και τις παράκτιες χώρες, βρείτε μυστηριώδεις θησαυρούς, πολεμικά σκάφη όλων των εθνών, αντιμετωπίστε τους κινδύνους των θαλασσών, δείτε και εξιστορήστε εκπληκτικά θαύματα και ταξιδέψτε σε όλο τον κόσμο στην αναζήτησή σας για γνώση, περιπέτεια και εκδίκηση. Χαράξτε την δική σας ιστορία, 20.000 Leagues Under the Seas!

Αυτή η Ultimate έκδοση περιλαμβάνει όλο το περιεχόμενο των επεκτάσεων του Nemo's War, συμπεριλαμβανομένης της νέας επέκτασης Journey's End. Εμπλουτίστε το ταξίδι σας στις θανατηφόρες θάλασσες με νέες περιπέτειες, νέες αναβαθμίσεις για το Nautilus, μια νέα λειτουργία 2 παικτών και δύο επιπλέον μινιατούρες, όλες ενσωματωμένες σε ένα κουτί και ένα σύνολο κανόνων.

Σύνοψη

Τοποθετημένο στο έτος 1870 του κλασικού μυθιστορήματος του Ιουλίου Βερν 20000 λεύγες κάτω από τη θάλασσα, αναλαμβάνετε τον ρόλο του καπετάνιου Νέμο και σαλπάρετε με το εκπληκτικό ηλεκτροκίνητο υποβρύχιό του, το Ναυτίλος.

Τρόπος Παιχνιδιού

Ένα επιτραπέζιο παιχνίδι υποβρύχιας εξερεύνησης και μάχης. Θα εξερευνήσετε τους ωκεανούς, θα πολεμήσετε σκάφη όλων των εθνών, θα αντιμετωπίσετε τους κινδύνους των θαλασσών, θα βρείτε μυστηριώδεις θησαυρούς, θα δείτε και θα εξιστορήσετε καταπληκτικά θαύματα και θα ταξιδέψετε σε όλο τον κόσμο στην αναζήτησή σας για γνώση και εκδίκηση. Διαθέτει παιχνίδι σόλο πλούσιο σε αποφάσεις, βελτιωμένο σε αφήγηση, με τέσσερις στόχους Nemo Motive, τρία επίπεδα δυσκολίας, καθώς και άλλες επιλογές παιχνιδιού.

Διοχετεύστε τον "εσωτερικό σας Nemo" σε μια καθηλωτική εμπειρία ρόλων και στρατηγικής με εξαιρετικές αναφορές και αποσπάσματα από το 20.000 Leagues Under the Seas από τον Ιούλιο Βερν.


Credit module tbi bank 1.0.13
142,40 € 160,00 € -11%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
VPG2512
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 142 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 142 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Υψηλή
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Έλεγχος και Επιρροή Περιοχών
Κίνηση σε Περιοχές
Πίεση Τύχης
Πόντοι Ενεργειών
Ρίξιμο Ζαριών
Συνεργασία
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
13+
Σχεδιαστής
Chris Taylor, Alan Emrich
Διάρκεια
60'-120'
1 Προϊόν

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie