• -8%
Iki
Iki
Iki
Iki
Iki
Iki
Iki
Iki Iki Iki video

Iki

Το Έντο - αυτό που σήμερα γνωρίζουμε ως Τόκιο της Ιαπωνίας - ήταν μια ακμάζουσα πόλη με εκτιμώμενο πληθυσμό ένα εκατομμύριο, μισούς κατοίκους της πόλης και μισούς σαμουράι. Με μια τεράστια κουλτούρα αγορών, η κύρια συνοικία του Έντο, η Νιχονμπάσι, ήταν γεμάτη καταστήματα, που πουλούσαν κιμονό, ρύζι και πολλά άλλα.

Το Nihonbashi είναι το επίκεντρο του IKI: A Game of EDO Artisans, το οποίο σας φέρνει σε ένα ταξίδι στο διάσημο δρόμο του παλιού Τόκιο. Ακούστε τις φωνές της μεγάλης ψαραγοράς της γέφυρας Nihonbashi. Γνωρίστε τους επαγγελματίες, που πραγματοποιούν 700-800 διαφορετικές εργασίες. Εισαγάγετε τη διαδραστικότητα των αγοραστών και των πωλητών. Γίνετε ένα με τους κατοίκους της πόλης. Ένα από τα κύρια επαγγέλματα στον κόσμο του Edo είναι ο τεχνίτης. Καθένας από τους τεχνίτες Edo χρησιμοποιεί τη δική του ικανότητα στο εμπόριο για να υποστηρίξει τη ζωή των κατοίκων της πόλης. Σε αυτό το παιχνίδι, δεν υπάρχουν μόνο τεχνίτες, αλλά και πλανόδιοι πωλητές, πωλητές στα καταστήματα και επαγγέλματα μοναδικά αυτής της εποχής.

Γνωρίστε τους κουκλοτεχνίτες, κάνοντας μια παράσταση. Γνωρίστε τα ωτοκαθαριστικά για τα οποία οι άνθρωποι έκαναν ουρά. Ο στόχος αυτού του παιχνιδιού είναι να γίνετε ο ετήσιος Edoite, προσωποποιώντας καλύτερα αυτό που είναι γνωστό ως "IKI", μια αρχαία φιλοσοφία που πιστεύεται ότι είναι ο ιδανικός τρόπος ζωής μεταξύ των ανθρώπων στο Edo. Γνωρίζοντας τις λεπτότητες της ανθρώπινης φύσης, το να είσαι εκλεπτυσμένος και ελκυστικός — όλα αυτά είναι στοιχεία ενός πραγματικού IKI master.


Credit module tbi bank 1.0.13
59,80 € 65,00 € -8%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
GIGEN001
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 60 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 60 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
2-4
Μηχανισμοί
Κίνηση από Σημείο σε Σημείο
Κατασκευή Μοτίβου
Ροντέλ
Συλλογή Σέτ
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Koota Yamada
Διάρκεια
60'-90'
1 Προϊόν

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie