• -8,00 €
Barcelona
Barcelona
Barcelona
Barcelona
Barcelona
Barcelona
Barcelona
Barcelona Barcelona Barcelona

Barcelona

Είναι τα μέσα του 19ου αιώνα. Η πόλη της Βαρκελώνης είναι η πιο πυκνοκατοικημένη πόλη σε όλη την Ευρώπη. Λίγο αφότου καταστράφηκαν οριστικά τα παλιά τείχη της πόλης, ο Ildefons Cerdà, ο οποίος θεωρείται πλέον ο εφευρέτης της αστικοποίησης, παρουσίασε το σχέδιο για τη δημιουργία του «Eixample», της επέκτασης που τόσο χρειαζόταν η Βαρκελώνη. Η κατασκευή του ξεκίνησε το 1860.

Στo Barcelona, θα αναλάβετε το ρόλο των οικοδόμων στη Βαρκελώνη του 19ου αιώνα που εργάζονται για τη νέα επέκταση στην πόλη. Ο κύριος στόχος σας είναι να κατασκευάσετε κτίρια για να φιλοξενήσουν τους πολίτες που θέλουν να εγκαταλείψουν την παλιά πόλη, και στη διαδικασία, θα χτίσετε επίσης δρόμους, θα δημιουργήσετε γραμμές τραμ και θα δημιουργήσετε δημόσιες υπηρεσίες. Μπορεί ακόμη και να αποφασίσετε να εξερευνήσετε τον "Modernisme", ένα νέο αρχιτεκτονικό και καλλιτεχνικό στυλ που κερδίζει δημοτικότητα μεταξύ των πλουσίων.

Το Barcelona παίζεται σε μεταβλητό αριθμό γύρων που διακόπτονται από τρεις φάσεις σκοραρίσματος πριν από μια τελική φάση βαθμολόγησης. Κάθε γύρο, κάθε παίκτης παίζει μια ενιαία σειρά που αποτελείται από δύο ή περισσότερες ενέργειες, μια φάση οικοδόμησης και στη συνέχεια προετοιμασία για την επόμενη σειρά. Στο τέλος του παιχνιδιού, ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους κερδίζει.


Credit module tbi bank 1.0.13
52,00 € 60,00 € -8,00 €
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
BND_0080
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 52 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 52 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Τοποθέτηση Εργατών
Τοποθέτηση Πλακιδίων
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Dani Garcia
Διάρκεια
60'-90'
2 Προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie