• -15%
Revive The Call of the Abyss
Revive The Call of the Abyss
Revive The Call of the Abyss
Revive The Call of the Abyss
Revive The Call of the Abyss
Revive The Call of the Abyss Revive The Call of the Abyss

Revive The Call of the Abyss

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Η επέκταση Revive: Call of the Abyss εισάγει τη μυστηριώδη μορφή ζωής Scyphoz, η οποία ζει στις γιγάντιες λίμνες που σχηματίζονται από το λιωμένο νερό των παγετώνων. Χτίζοντας κοντά σε λίμνες, κερδίζετε πόντους αφοσίωσης, οι οποίοι σας επιτρέπουν να έχετε πρόσβαση στις νέες και ισχυρές κάρτες Scyphoz. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την ενέργεια του διακόπτη για να ξεκινήσετε ταξίδια, στέλνοντας τον πολίτη σας σε αποστολές για να κερδίσετε περισσότερους πόντους αφοσίωσης.

Εκτός από 16 κάρτες Scyphoz, 18 κάρτες ταξιδιού, 3 λίμνες και το track αφοσίωσης, αυτή η επέκταση περιέχει 15 νέα engine tokens, 9 slot modules, 9 νέες κάρτες πολιτών και τέσσερις νέες φυλές, με όλο το περιεχόμενο (εκτός από τη φυλή των CORDYCEPHIANS) να είναι συμβατό με σόλο παιχνίδι. Τα τέσσερα νέα ταμπλό φυλών διαθέτουν μόνο μια προηγμένη πλευρά και το καθένα έχει τους δικούς του μοναδικούς κανόνες, προηγμένες ικανότητες και τεχνολογίες:

  • Οι KAIROS έχουν δύο λειτουργίες — ημέρα και νύχτα — και οι ικανότητές τους εξαρτώνται από την τρέχουσα λειτουργία. Η εναλλαγή μεταξύ των δύο λειτουργιών τη σωστή στιγμή είναι ζωτικής σημασίας για την επιτυχία αυτής της φυλής.
  • Οι GIB'WARKS έχουν πρόσβαση σε ισχυρά gadget που ενισχύουν τις ενέργειες του διακόπτη και μπορούν να ξεκλειδώσουν περισσότερα gadget για ακόμη μεγαλύτερη ευελιξία. Η ικανότητά της φυλής, τους επιτρέπει να επαναφέρουν τον διακόπτη τους, ο οποίος είναι ισχυρό action επειδή η ενέργεια του διακόπτη είναι ακόμη πιο σημαντική τώρα που σας επιτρέπει να ξεκινήσετε ταξίδια.
  • Οι OSTARIUS κατασκευάζουν τεράστιες πύλες τις οποίες μπορούν να ενεργοποιούν και να απενεργοποιούν, είτε βοηθώντας είτε εμποδίζοντας άλλους παίκτες. Οι πύλες απαιτούν αρκετό χώρο, αλλά εάν τοποθετηθούν καλά, οι OSTARIUS μπορούν να αποκλείσουν προσωρινά μέρη του ταμπλό του παιχνιδιού, πιθανώς εξασφαλίζοντάς τα για τον εαυτό τους.
  • Οι CORDYCEPHIANS βδέλλουν άλλους παίκτες, εκμεταλλευόμενοι τα χαρτιά τους, τα κτίριά τους, ακόμα και τις τεχνολογίες τους. Οι CORDYCEPHIANS πρέπει λοιπόν να προσαρμόσουν τη στρατηγική τους στους αντιπάλους που αντιμετωπίζουν.

34,00 € 40,00 € -15%
(με Φ.Π.Α.)
APOREV002
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 34 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 34 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Επέκταση
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Δημιουργία Παραγωγικής Μηχανής
Διαμόρφωση τράπουλας, πουγκιού, πόρων
Διαφορετικές Δυνάμεις Παικτών
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Σενάριο/Αποστολές/Καμπάνια
Τεχνολογικό Δέντρο/Track
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Helge Meissner, Eilif Svensson, Anna Wermlund, Kristian Amundsen Ostby
Διάρκεια
90'-120'
5 Προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie