• -8%
Pursuit of Glory 2nd. Edition
Pursuit of Glory 2nd. Edition
Pursuit of Glory 2nd. Edition
Pursuit of Glory 2nd. Edition
Pursuit of Glory 2nd. Edition
Pursuit of Glory 2nd. Edition
Pursuit of Glory 2nd. Edition
Pursuit of Glory 2nd. Edition Pursuit of Glory 2nd. Edition Pursuit of Glory 2nd. Edition

Pursuit of Glory 2nd. Edition

Το Pursuit of Glory: The Great War in the Near East είναι η συνέχεια των βραβευμένων Paths of Glory. Αυτό το παιχνίδι σας τοποθετεί στη θέση του αρχηγού της Βρετανικής/Ρωσικής συμμαχίας ή της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου. Η Καλλίπολη, ο ιερός πόλεμος, η ανταρσία και η Ρωσική Επανάσταση περιμένουν. Περπατήστε στα χνάρια ανδρών όπως ο Τσόρτσιλ, ο Λόρενς της Αραβίας, ο Ενβέρ και ο Φάλκενχαϊν.

Η δράση εκτείνεται από την Ινδία μέχρι τα Βαλκάνια, από τη Μαύρη Θάλασσα μέχρι το Σουέζ. Μπορούν οι Γερμανοί να εμπνεύσουν μια περσική εξέγερση ή να σφυρηλατήσουν μια συμμαχία με το Αφγανιστάν; Μπορούν οι Ρώσοι να καταλάβουν ένα λιμάνι με ζεστό νερό; Μπορούν οι Βρετανοί να φυλάξουν το πετρέλαιο που τροφοδοτεί το Βασιλικό Ναυτικό; Μπορούν οι Τούρκοι να καταλάβουν τη Διώρυγα του Σουέζ και να πυροδοτήσουν μια εξέγερση στην Αίγυπτο;

Στο Pursuit of Glory, το χέρι των 7 καρτών, σας παρουσιάζει μια σειρά από στρατηγικές και επιχειρησιακές ευκαιρίες. Πρέπει να αποφασίσετε εάν θα χρησιμοποιήσετε κάθε κάρτα για το ιστορικό γεγονός, τους πόντους εντολών ή τους πόρους της. Στη συνέχεια, πρέπει να δεσμεύσετε τις δυνάμεις σας σε διάφορους στόχους: τα τουρκο-ρωσικά σύνορα στον Καύκασο, την παραβίαση της ουδέτερης Περσίας, την πλούσια σε πετρέλαιο Μεσοποταμία, τη Διώρυγα του Σουέζ, τα Βαλκάνια και τους ζωτικούς σιδηροδρόμους της. Πρέπει να κρίνετε πότε είναι σωστό να εισβάλετε στη Σερβία ή να ξεκινήσετε μια νέα ναυτική εισβολή (ίσως στον ένθετο χάρτη που αντιπροσωπεύει την Καλλίπολη).

Ως Βρετανοί, πρέπει να κρατηθείτε όσο οι Ρώσοι σύμμαχοί σας διαπερνούν τις τουρκικές γραμμές στον Καύκασο και οι δυνάμεις σας να αντέξουν μέσω εισβολής και σταδιακής συσσώρευσης αυτοκρατορικής ισχύος.

Ως Τούρκοι, ο στόχος σας είναι να κερδίσετε την πλήρη νίκη νωρίς, ενώνοντας τη δύναμή σας με τη Γερμανία και ακρωτηριάζοντας τη Βρετανική Αυτοκρατορία στην Αίγυπτο και την Ινδία ή να επιβιώσετε.


Credit module tbi bank 1.0.13
55,20 € 60,00 € -8%
(με Φ.Π.Α.)
GMT23P11
Προ Παραγγελία

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 55 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 55 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Υψηλή
Παίκτες
2
Μηχανισμοί
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Κίνηση από Σημείο σε Σημείο
Μάχη
Ρίξιμο Ζαριών
Σενάριο/Αποστολές/Καμπάνια
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Brad Stock, Brian Stock
Διάρκεια
360'

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie