• -12%
In The Footsteps Of Darwin
In The Footsteps Of Darwin
In The Footsteps Of Darwin
In The Footsteps Of Darwin
In The Footsteps Of Darwin
In The Footsteps Of Darwin In The Footsteps Of Darwin video

In The Footsteps Of Darwin

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Είκοσι χρόνια μετά την εξόρμησή του σε όλο τον κόσμο, ο Κάρολος Δαρβίνος γράφει το On the Origins of Species. Θέλει να συγκεντρώσει νέες πληροφορίες για τη ζωή των ζώων, ιδιαίτερα για ηπείρους που δυσκολεύτηκε να εξερευνήσει. Ποιος εκτός από νέους φυσιοδίφες, πρόθυμους για ανακάλυψη, θα μπορούσε να βοηθήσει τον διάσημο μελετητή να ολοκληρώσει τη συγγραφή του πιο διάσημου έργου του;

Στο In the Footsteps of Darwin, οι παίκτες είναι μικροί φυσιοδίφες που μόλις επιβιβάστηκαν στο Beagle για να βοηθήσουν τον Charles Darwin να ολοκληρώσει το βιβλίο του On the Origin of Species. Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού, θα μελετήσετε ζώα, θα πραγματοποιήσετε χαρτογραφικές έρευνες, θα δημοσιεύσετε τα ευρήματά σας και θα αναπτύξετε θεωρίες. Ξεκινώντας με τον φυσιοδίφη που ελέγχει το token του Δαρβίνου, οι φυσιοδίφες εναλλάσσονται με τη σειρά των δεικτών του ρολογιού, εκτελώντας αυτά τα δύο βήματα με τη σειρά:

  • Μελετήστε ένα ζώο ή αντλήστε έμπνευση από έναν χαρακτήρα: Επιλέξτε ένα από τα τρία πλακάκια που βλέπουν το Beagle και τοποθετήστε το στο σημειωματάριο του φυσιοδίφη σας. Μπορεί να είναι είτε ένα ζώο για μελέτη είτε ένας χαρακτήρας από το προηγούμενο ταξίδι του Beagle που θα σας εμπνεύσει. Κερδίστε τα μπόνους που απεικονίζονται ή τυχόν πρόσθετα μπόνους βαθμολογίας που ενεργοποιούνται από την τοποθέτηση του πλακιδίου.
  • Voyage of the Beagle: Αφού τοποθετήσετε ένα πλακίδιο στο σημειωματάριό σας, μετακινήστε το Beagle τόσα κενά προς τα εμπρός όσα η απόσταση μεταξύ του Beagle και του πλακιδίου που μόλις επιλέξατε (1-3 κενά) και μετά επιλέξτε ένα νέο πλακίδιο για να αντικαταστήσετε το κενό στο ταμπλό.

Ο στόχος σας είναι να κερδίσετε περισσότερους πόντους από τους αντιπάλους σας για να προσδιορίσετε ποιος συνέβαλε περισσότερο στο On the Origin of Species.


Credit module tbi bank 1.0.13
44,00 € 50,00 € -12%
(με Φ.Π.Α.)
HBGSWDAR-R01
Προ Παραγγελία

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 44 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 44 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
2-5
Μηχανισμοί
Κάλυψη Πλέγματος
Κατασκευή Μοτίβου
Ροντέλ
Τοποθέτηση Πλακιδίων
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
8+
Σχεδιαστής
Gregory Grard, Matthieu Verdier
Διάρκεια
30'

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie