• -20%
A Thief's Fortune
A Thief's Fortune
A Thief's Fortune
A Thief's Fortune
A Thief's Fortune
A Thief's Fortune A Thief's Fortune video

A Thief's Fortune

Nabbarah: Μια πόλη γεμάτη θαύματα και ιστορίες που πρέπει να ειπωθούν - ένα αστραφτερό κόσμημα στη μέση της ερήμου. Είσαι κλέφτης, πάντα σε επιφυλακή για τον επόμενο στόχο που θα χτυπήσεις. Αποφασίζετε να μπείτε κρυφά στο Βασιλικό Παλάτι, να μπείτε στο δωμάτιο του θησαυρού του και να αναζητήσετε τους μυθικούς θησαυρούς που φημολογείται ότι είναι κρυμμένοι εκεί. Ανάμεσα σε σωρούς από χρυσό, σμαράγδια και πολύτιμα κοσμήματα, πέφτεις πάνω σε ένα σεντούκι που περιέχει μια μυστηριώδη κλεψύδρα. Μόλις την αγγίξετε, γεμίζετε με μυστικιστική ενέργεια και συνειδητοποιείτε την αληθινή δύναμή της: Τώρα μπορείτε να δείτε αναλαμπές του δικού σας μέλλοντος. Λαμβάνοντας διαφορετικές πορείες δράσης, διαφορετικοί δρόμοι ξεδιπλώνονται μπροστά σας, επιτρέποντάς σας να διαμορφώσετε το μέλλον σας όπως σας ταιριάζει. Δυστυχώς, όλοι στο παλάτι σε κυνηγούν τώρα...

Το A Thief's Fortune είναι ένα παιχνίδι με κάρτες για 1-4 παίκτες στο οποίο κάθε παίκτης αντιπροσωπεύει ένα διαφορετικό πιθανό μέλλον του ίδιου χαρακτήρα. Επισκεπτόμενοι διαφορετικές τοποθεσίες, αλληλεπιδρώντας με τοπικούς χαρακτήρες και βεβαιώνοντας ότι ορισμένα γεγονότα που έχετε δει πραγματικά συμβαίνουν, προσπαθείτε να βρείτε το μονοπάτι που θα σας οδηγήσει όσο το δυνατόν πιο μακριά από τον κίνδυνο. Πιο αναλυτικά, ο καθένας από τους παίκτες έχει τρεις τομείς μπροστά του: παρελθόν, παρόν και μέλλον.

Σε πέντε γύρους, οι παίκτες επιλέγουν κάρτες τοποθεσιών, γεγονότων και χαρακτήρων, προσθέτοντάς τις στην προσωπική τους περιοχή "μέλλοντος" με πόρους πάνω σε αυτές τις κάρτες. Οι παίκτες εξάγουν πόρους από αυτές τις κάρτες και όταν αυτές είναι άδειες, οι κάρτες μετακινούνται στο παρόν του παίκτη, από το οποίο ο παίκτης μπορεί να ενεργοποιήσει τη δύναμη σε αυτές τις κάρτες για να κερδίσει τους πόντους πλούτου που χρειάζονται για να κερδίσει το παιχνίδι.


Credit module tbi bank 1.0.13
31,99 € 39,99 € -20%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
RTPA185
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 32 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 32 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Διαμόρφωση τράπουλας, πουγκιού, πόρων
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Επιλογή Καρτών
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
12+
Σχεδιαστής
Konstantinos Kokkinis, Sotirios Tsantilas
Διάρκεια
45'-90'
1 Προϊόν

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie