• -7%
Cactus Town
Cactus Town
Cactus Town
Cactus Town
Cactus Town
Cactus Town
Cactus Town
Cactus Town Cactus Town Cactus Town video

Cactus Town

Το Cactus Town είναι ένα ασύμμετρο παιχνίδι προγραμματισμού δράσης για 2 έως 4 παίκτες (1-5 με το Lone Ranger Expansion). Ένα εξαιρετικά διαδραστικό παιχνίδι γρήγορης καταδίωξης και απόδρασης.

Το ήρεμο μικρό Cactus Town πρόκειται να δει κάποια δράση: μπορείτε να βάλετε στον εαυτό σας το σήμα του Σερίφη, να γίνετε μέλος μιας ομάδας επικίνδυνων ληστών, να αναζητήσετε λύτρα ως κυνηγός επικηρυγμένων ή ακόμα και να χρησιμοποιήσετε τη δύναμη της αποπλάνησης ως εκδικητής χορεύτρια Can Can. Κάθε ομάδα έχει τους δικούς της στόχους και τις δικές της ειδικές ενέργειες, καθιστώντας το, το τέλειο παιχνίδι εισαγωγής στο ασύμμετρο παιχνίδι. Με χρόνο παιχνιδιού 10-15 λεπτών ανά παίκτη, μπορείτε να ανταλλάξετε και να παίξετε διάφορες ομάδες σε κάθε συνεδρία.

Οι παίκτες προγραμματίζουν τις ενέργειές τους με 3 από τις 4 κάρτες δράσης σε κάθε γύρο. Ακούγεται αρκετά εύκολο, σωστά; Αλλά προσέξτε, οι ενέργειες εναλλάσσονται μεταξύ των παικτών και οι κάρτες δράσης προγραμματίζονται με αντίστροφη σειρά, που σημαίνει ότι το τελευταίο φύλλο που έχει προγραμματιστεί εμφανίζεται πρώτο. Το να κυριαρχήσεις σε αυτό το παιχνίδι είναι μια πραγματική πρόκληση. Μπορείς να υπερκεράσεις τους αντιπάλους σου, να μαντέψεις τις κινήσεις τους και να κάνεις τις δικές σου; Ή μήπως θα μπερδέψεις τον εαυτό σου και θα δημιουργήσεις κάποιο ξεκαρδιστικό χάος;

Οι χαρακτήρες κάθε παίκτη κινούνται μέσα από ένα πλέγμα καρτών 5x5, το οποίο στήνεται τυχαία με την όψη προς τα κάτω σε κάθε παιχνίδι. Το παιχνίδι περιλαμβάνει μια προηγμένη έκδοση με ικανότητες κτιρίων και πολλές παραλλαγές, δίνοντάς σας ακόμα μεγαλύτερη αξία επανάληψης. Είστε έτοιμοι για μονομαχία; Θα λεηλατήσετε για χρυσό; Έχετε διάθεση να χορέψετε ένα Can Can; Θα κλέψετε ένα άλογο, εσείς; Πολλά πράγματα πρόκειται να συμβούν στο Cactus Town. Δημιουργήστε τη δική σας κινηματογραφική γουέστερν ιστορία!


Credit module tbi bank 1.0.13
23,25 € 25,00 € -7%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
SGG_10031
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 23 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 23 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
2-4
Μηχανισμοί
Διαμορφούμενο Ταμπλό
Κίνηση σε Πλέγμα
Προγραμματιζόμενη Κίνηση
Ρίξιμο Ζαριών
Ταυτόχρονη Επιλογή Ενεργειών
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
8+
Σχεδιαστής
Raul Luque Torner
Διάρκεια
20'-60'
1 Προϊόν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie