• -5%
Mindbug Base Set
Mindbug Base Set
Mindbug Base Set
Mindbug Base Set
Mindbug Base Set
Mindbug Base Set Mindbug Base Set video

Mindbug Base Set

Στο Mindbug, καλείτε υβριδικά πλάσματα και τα στέλνετε να πολεμήσουν εναντίον του αντιπάλου σας — αλλά όταν καλείτε ένα πλάσμα, ο αντίπαλος μπορεί να χρησιμοποιήσει ένα από τα Mindbug του για να το πάρει υπό τον έλεγχο του. Ξεπέρασε τον αντίπαλό σου σε μια συναρπαστική μονομαχία τακτικής, στην οποία το να έχεις τα καλύτερα χαρτιά και να τα παίζεις τη λάθος στιγμή μπορεί να είναι θανατηφόρο για τον εαυτό σου.

Οι κάρτες στο Mindbug αντιπροσωπεύουν παράξενα πλάσματα που όλα έρχονται με μοναδικές και ισχυρές ικανότητες, όπως ένας δράκος κομποστοποίησης, ένα σαλιγκάρι Ύδρα ή ένας Kangasaurus Rex. Κάθε παίκτης ξεκινά το παιχνίδι με δέκα κάρτες πλασμάτων (πέντε στο χέρι και πέντε σε draw pile) και προσπαθεί να τις χρησιμοποιήσει για να μειώσει το σύνολο της ζωής του αντιπάλου στο μηδέν. Επιπλέον, κάθε παίκτης λαμβάνει δύο κάρτες Mindbug που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον έλεγχο του μυαλού ενός αντίπαλου πλάσματος όταν παίζεται. Αυτός ο καινοτόμος μηχανισμός Mindbug είναι ο πυρήνας του παιχνιδιού και οδηγεί σε μια μοναδική διαδικασία λήψης αποφάσεων που κάνει το Mindbug να μοιάζει εντελώς διαφορετικό από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι καρτών.

Το παίξιμο μιας κάρτας δεν απαιτεί πόρους στο Mindbug. Ως αποτέλεσμα, το παιχνίδι δεν έχει φάση συγκέντρωσης (όπως η συγκέντρωση πόρων) και δεν απαιτεί αδύναμα φύλλα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει επίσης κατασκευή τράπουλας, μπορείτε να ξεκινήσετε να παίζετε αμέσως από μία μόνο τράπουλα. Δεν υπάρχει επίσης κανένα αθέμιτο πλεονέκτημα καθώς οι παίκτες τραβούν φύλλα από την ίδια τράπουλα και έχουν πάντα την ευκαιρία να ελέγχουν τα πιο δυνατά αντίπαλα φύλλα. Στο τέλος, όλα εξαρτώνται από τις δικές σας αποφάσεις, κάνοντας το παιχνίδι εξαιρετικά δίκαιο και ταυτόχρονα ανταγωνιστικό.

17,10 € 18,00 € -5%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
NDL_MBDBSEN
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 17 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 17 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
2
Μηχανισμοί
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Μπλόφα
Ποντάρισμα
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
8+
Σχεδιαστής
Skaff Elias, Richard Garfield, Marvin Hegen, Christian Kudahl
1 Προϊόν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie