• -12%
Earthborne Rangers Core Set
Earthborne Rangers Core Set
Earthborne Rangers Core Set
Earthborne Rangers Core Set
Earthborne Rangers Core Set
Earthborne Rangers Core Set
Earthborne Rangers Core Set
Earthborne Rangers Core Set Earthborne Rangers Core Set Earthborne Rangers Core Set video

Earthborne Rangers Core Set

Το Earthborne Rangers είναι ένα προσαρμόσιμο, συνεργατικό παιχνίδι καρτών που διαδραματίζεται στην έρημη φύση του απώτερου μέλλοντος. Αναλαμβάνετε το ρόλο ενός Ranger, ενός προστάτη της κοιλάδας του βουνού που αποκαλείτε σπίτι: μια απέραντη ερημιά που μεταμορφώθηκε από μνημειώδη επιτεύγματα της επιστήμης και της τεχνολογίας που επινοήθηκαν για να σώσουν τη Γη από την καταστροφή εδώ και πολύ καιρό. Ξεκινάτε χτίζοντας ένα deck που αντικατοπτρίζει τα ενδιαφέροντα, την προσωπική ιστορία και την προσωπικότητα του Ranger σας. Στη συνέχεια, καθώς εξερευνάτε τον ανοιχτό κόσμο και η ιστορία σας παίρνει μορφή, αυξάνετε το deck σας με βελτιωμένο εξοπλισμό, εκλεπτυσμένες δεξιότητες και τις αναμνήσεις του ταξιδιού σας.

Η ιστορία των Earthborne Rangers παρουσιάζεται ως μια διακλαδισμένη αφηγηματική εκστρατεία που αποτελείται από μια κύρια ιστορία και ένα πλήθος παράπλευρων ιστοριών. Σε αυτό, μπορείτε να επιλέξετε να ακολουθήσετε το βασικό μονοπάτι ή να ξεκινήσετε μόνοι σας για να ανακαλύψετε τους πολλούς ελκυστικούς χαρακτήρες, τα μυστηριώδη ερείπια και τα όντα, οικεία και παράξενα, της κοιλάδας. Κάθε περίοδος παιχνιδιού αντιπροσωπεύει μια μέρα στην κοιλάδα και θα ξεκινάτε από την ίδια τοποθεσία στον χάρτη όπου ξεκουραστήκατε το προηγούμενο βράδυ. Ο στόχος σας είναι είτε να ολοκληρώσετε μία από τις διαθέσιμες αποστολές σας είτε να εξερευνήσετε τον ανοιχτό κόσμο. Η συνεδρία τελειώνει όταν είτε αναγκαστείτε να ξεκουραστείτε (είτε λόγω κόπωσης είτε τραυματισμού), είτε επιλέξετε να ξεκουραστείτε για τη νύχτα. Μια ατομική συνεδρία παιχνιδιού παίζεται σε γύρους και αυτοί οι γύροι αποτελούνται από σειρές.

Στη σειρά σας, εκτελείτε μία ενέργεια: είτε παίζετε μια κάρτα από το χέρι σας είτε επιλέγετε μια ενέργεια από μια κάρτα στο τραπέζι. Κάθε δράση σας επιτρέπει να αλληλεπιδράτε θεματικά και αφηγηματικά με τον κόσμο και κάθε φορά που κάνετε μια ενέργεια, ο κόσμος ζωντανεύει γύρω σας. Τα αρπακτικά καταδιώκουν τη λεία τους, η βροχή πέφτει από τον ουρανό, οι βράχοι πέφτουν στο βουνό για να εμποδίσουν το μονοπάτι σας και πολλά άλλα.


Credit module tbi bank 1.0.13
88,00 € 100,00 € -12%
(με Φ.Π.Α.)
EBR001
Προ Παραγγελία

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 88 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 88 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Μηχανισμοί
Αφήγηση Ιστορίας
Διαμόρφωση τράπουλας, πουγκιού, πόρων
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Συνεργασία
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
12+
Σχεδιαστής
Andrew Fischer, Brooks Flugaur-Leavitt, Andrew Navaro, Adam Sadler, Brady Sadler
Διάρκεια
60'-240'

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie