• -25%
The Witcher: Old World
The Witcher: Old World περιεχόμενα
The Witcher: Old World περιεχόμενα
The Witcher: Old World περιεχόμενα
The Witcher: Old World
The Witcher: Old World περιεχόμενα
The Witcher: Old World περιεχόμενα
The Witcher: Old World περιεχόμενα
The Witcher: Old World
The Witcher: Old World The Witcher: Old World περιεχόμενα The Witcher: Old World περιεχόμενα The Witcher: Old World περιεχόμενα

The Witcher: Old World

Η retail έκδοση του παιχνιδιού. Στο The Witcher: Old World, αναλαμβάνεις το ρόλο ενός Γητευτή — επαγγελματίας δολοφόνος τεράτων — και βυθίζεσαι στο θρυλικό σύμπαν του franchise The Witcher.

Τοποθετημένο χρόνια πριν από το έπος του Geralt of Rivia, το The Witcher: Old World εξερευνά μια εποχή που τα τέρατα περιφέρονταν στην Ήπειρο σε μεγαλύτερους αριθμούς, δημιουργώντας έναν συνεχή κίνδυνο που απαιτούσε την προσοχή των έμπειρα εκπαιδευμένων Γητευτών, γνωστών ως Witchers. Πέντε ανταγωνιστικές σχολές εκπαίδευσαν τους Γητευτές τους μέσω βάναυσων μεθόδων και αφού προετοιμάστηκαν πλήρως, αυτοί οι αναγνωρισμένοι πλέον Γητευτές ξεκίνησαν να εξερευνήσουν την Ήπειρο, αναζητώντας προβλήματα και περιπέτειες και βοηθώντας άλλους, για χρήματα φυσικά.

Σε αυτό το ανταγωνιστικό επιτραπέζιο παιχνίδι περιπέτειας, 2-5 παίκτες ταξιδεύουν σε έναν τεράστιο χάρτη, αναλαμβάνουν διάφορες αποστολές, συναντώντας και κάνοντας διφορούμενες ηθικές επιλογές, πολεμώντας τέρατα — και μερικές φορές καβγαδίζοντας με άλλους Γητευτές για να υπερασπιστούν την τιμή της σχολής τους!

Το παιχνίδι επιτρέπει στους παίκτες να κατασκευάσουν τις δικές τους μοναδικές τράπουλες επιλέγοντας από ένα ευρύ φάσμα ικανοτήτων: επιθέσεις, αποφυγές και μάχη μαγείας — γνωστά ως "signs". Μέσω της συνέργειας των καρτών, οι παίκτες στοχεύουν να επιτύχουν ισχυρούς συνδυασμούς καθώς αξιοποιούν στο μέγιστο τις δυνατότητές τους και τις χαρακτηριστικές ικανότητες της σχολής τους. Οι αποστολές, οι μάχες, ακόμη και το πόκερ με ζάρια επιτρέπουν σε κάθε παίκτη να κερδίσει χρήματα, να αποκτήσει νέα αντικείμενα και να αναπτύξει τις δεξιότητές του.

Ο πρώτος παίκτης που αποκτά 4-6 τρόπαια, με τον αριθμό να ορίζεται στην αρχή του παιχνιδιού, κερδίζει το παιχνίδι αμέσως.

Το παιχνίδι θα περιλαμβάνει μια λειτουργία Solo που θα επιτρέπει μια περιπέτεια σόλο στην Ήπειρο.

67,50 € 90,00 € -25%
(με Φ.Π.Α.)
REB98599
Εκτός Αποθέματος


>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 68 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 68 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-5
Μηχανισμοί
Αγώνας
Αφήγηση Ιστορίας
Διαμόρφωση Τράπουλας/Πουγκιού/Πόρων
Διαμόρφωση τράπουλας, πουγκιού, πόρων
Διαφορετικές Δυνάμεις Παικτών
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Επιλογή Καρτών
Κίνηση από Σημείο σε Σημείο
Παραλαβή και Παράδοση
Ρίξιμο Ζαριών
Ρόλοι Χαρακτήρων
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Lukasz Wozniak
Διάρκεια
90'-150'

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie