• -7%
Age of Wonders Planetfall
Age of Wonders Planetfall
Age of Wonders Planetfall
Age of Wonders Planetfall

Age of Wonders Planetfall

Η ακμή της Star Union έφτασε στο τέλος της. Η εκκίνηση τεράστιων βομβών βαρύτητας που είχαν σχεδιαστεί για να δημιουργήσουν χωρικά ρήγματα σε νέους κόσμους οδήγησαν στην Κατάρρευση και πολλοί πλανήτες αποκόπηκαν από την υπόλοιπη Αυτοκρατορία.

Οι παρατάξεις που επέζησαν άρχισαν σταδιακά να ανοικοδομούν τον πολιτισμό και να ανακαλύπτουν ξανά τη χαμένη τεχνολογία. Όντας κάποτε μέρος ενός μόνο κράτους, θα πρέπει να ξανασυναντηθούν και να ανακαλύψουν ποιος είναι άξιος να διαδεχθεί τη μεγάλη δύναμη.

Είστε ο Διοικητής μιας από τις έξι ομάδες που έχουν επιζήσει που έχουν ξεκινήσει να εξερευνήσουν τα κάποτε εγκαταλειμμένα μέρη της Star Union. Η αποστολή σας θα εξερευνήσει επτά πλανήτες σε αναζήτηση πολύτιμων πόρων και τεχνολογίας, θα πολεμήσει εχθρικές μονάδες και θα κατακτήσει ορόσημα. Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε έναν νέο κόσμο από τα θραύσματα της παλιάς Αυτοκρατορίας;

Το παιχνίδι παίζεται σε 7 γύρους και ένας νέος πλανήτης εξερευνάται κάθε γύρο. Κάθε παίκτης μπορεί να πραγματοποιήσει 2 εξερευνήσεις σε κάθε πλανήτη. Οι παίκτες θα κερδίσουν πόντους Empire νικώντας Units, μελετώντας Τεχνολογία, διεκδικώντας ορόσημα και εκτελώντας Operations σε αυτούς τους πλανήτες. Στο τέλος του παιχνιδιού, οι παίκτες θα κερδίσουν πόντους Empire για την εκπλήρωση ορισμένων προϋποθέσεων που αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο φύλλο γκολ. Όποιος σκοράρει τους περισσότερους πόντους Empire κερδίζει.


Credit module tbi bank 1.0.13
60,45 € 65,00 € -7%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
AWGAW17PF
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 60 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 60 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Μηχανισμοί
Ασύμμετρες Δυνάμεις
Συλλογή Σέτ
Τοποθέτηση Εργατών
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
12+
Σχεδιαστής
Stepan Opalev
Διάρκεια
20'-40'
1 Προϊόν

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie