• -16%
Tiny Epic Dungeons
Tiny Epic Dungeons περιεχόμενα
Tiny Epic Dungeons περιεχόμενα
Tiny Epic Dungeons περιεχόμενα
Tiny Epic Dungeons περιεχόμενα
Tiny Epic Dungeons
Tiny Epic Dungeons περιεχόμενα
Tiny Epic Dungeons περιεχόμενα
Tiny Epic Dungeons περιεχόμενα
Tiny Epic Dungeons περιεχόμενα
Tiny Epic Dungeons
Tiny Epic Dungeons Tiny Epic Dungeons περιεχόμενα Tiny Epic Dungeons περιεχόμενα Tiny Epic Dungeons περιεχόμενα Tiny Epic Dungeons περιεχόμενα video

Tiny Epic Dungeons

Το Tiny Epic Dungeons είναι ένα παιχνίδι dungeon crawler πλήρους συνεργασίας για 1 έως 4 παίκτες που διαδραματίζεται στον φανταστικό κόσμο του Aughmoore.
Στο Tiny Epic Dungeons, οι παίκτες ελέγχουν μια ομάδα Ηρώων που εξερευνούν ένα επικίνδυνο μπουντρούμι αναζητώντας το τρομερό Dungeon Boss. Οι ήρωες διασχίζουν ένα δωμάτιο τη φορά. Σε κάθε γωνιά καλικάντζαροι και οι άγριοι ακόλουθοί τους προσπαθούν να μπλοκάρουν το μονοπάτι των Ηρώων. Όπου δεν υπάρχει εχθρός, στήνονται παγίδες, έτοιμες να αιφνιδιάσουν ακόμα και τον πιο προετοιμασμένο Ήρωα. Το Tiny Epic Dungeons διαθέτει ένα αρθρωτό μπουντρούμι που είναι μοναδικό σε κάθε παιχνίδι.

Το παιχνίδι παίζεται σε δύο πράξεις: Το Dungeon και το Dungeon Boss. Και στις δύο πράξεις, οι παίκτες αγωνίζονται διαρκώς ενάντια στο φθίνον φως του πυρσού τους που μειώνεται σε κάθε γύρο. Όταν σβήσει η δάδα, οι Ήρωες χάνονται για πάντα στο σκοτάδι.
Αφού καθαρίσουν το μπουντρούμι από όλα τα εμπόδιά του και βρουν την είσοδο στη φωλιά, οι παίκτες πρέπει να εμπλακούν σε μια επική μάχη ενάντια στο Boss. Κάθε Boss έχει μοναδικές ικανότητες και μια φωλιά με μοναδικό περιβάλλον που δίνει διάφορα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ανάλογα με τη δεξιότητα που χρησιμοποιείται και από πού επιτίθεται ο Ήρωας.
Αυτά τα επικά τέρατα δεν μπορούν να σκοτωθούν με απλά σπαθιά, τσεκούρια, βέλη και περιστασιακά ξόρκια. Τα τελετουργικά δωμάτια γύρω από το μπουντρούμι πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να μειώσουν τον μαγικό δεσμό τους με το μπουντρούμι. Το Boss πρέπει να παρασυρθεί σε αυτά τα δωμάτια για να χαλαρώσει τις άμυνές του και να επιτρέψει στους Ήρωες να πετύχουν το τελευταίο χτύπημα! Η νίκη στo Tiny Epic Dungeons επιτυγχάνεται νικώντας το Dungeon Boss! 


Credit module tbi bank 1.0.13
29,40 € 35,00 € -16%
(με Φ.Π.Α.)
GLGTEDURE
Εκτός Αποθέματος


>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 29 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 29 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Διαμορφούμενο Ταμπλό
Διαφορετικές Δυνάμεις Παικτών
Ρίξιμο Ζαριών
Συνεργασία
Τοποθέτηση Πλακιδίων
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Scott Almes
Διάρκεια
30'-60'

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie