• -10,00 €
Knight Fall
Knight Fall
Knight Fall
Knight Fall
Knight Fall
Knight Fall
Knight Fall
Knight Fall Knight Fall Knight Fall video

Knight Fall

Στο Thornmar Abbey, ένα αρχαίο τάγμα ιερών ιπποτών παρακολουθεί μια σφραγισμένη πύλη προς τον κάτω κόσμο. Οι ιππότες πρέπει να προστατεύουν τους πρεσβυτέρους - αρχαίους σοφούς που συντηρούν τη σφραγίδα που κρατάει κλειστή την πύλη. Μετά από δεκαετίες ειρήνης, η σφραγίδα έχει αποδυναμωθεί και οι δαίμονες αναδύονται από το ρήγμα. Οι δαίμονες προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τους γενναίους ιππότες και να σκοτώσουν αρκετούς από τους πρεσβυτέρους για να σπάσουν πλήρως τη σφραγίδα πριν το πρωί. Διαποτισμένοι με τη δύναμη των θεών, μόνο αυτοί οι γενναίοι ιππότες στέκονται φύλακες, για να προστατεύσουν τους πρεσβυτέρους και να σταματήσουν έναν στρατό τεράτων να πλημμυρίσει τον κόσμο.

Το Knight Fall είναι ένα ασύμμετρο ομαδικό παιχνίδι για έναν έως έξι παίκτες. Μια ομάδα ελέγχει τους ιππότες, οι οποίοι πρέπει να προστατεύσουν τους πρεσβύτερους και να κρατήσουν τους δαίμονες μέχρι την αυγή. Η άλλη ομάδα ελέγχει τους δαίμονες, οι οποίοι προσπαθούν να σπάσουν τη σφραγίδα στον κάτω κόσμο πριν το πρωί. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, επιλέγετε έναν μοναδικό ιππότη ή δαίμονα, ο καθένας με μια ποικιλία ειδικών δυνάμεων—όπως η ικανότητα του Flame Knight να περιβάλλει τους εχθρούς του με φωτιά ή τη δύναμη του Bone Crusher να καλεί σκελετικά minions. Οι κάρτες που παίζετε από το χέρι σας για να κάνετε ενέργειες μπορούν να χρησιμοποιηθούν με διαφορετικούς τρόπους και ένα σύνολο μοναδικών πλακιδίων τοποθεσίας σας επιτρέπει να δημιουργείτε το μοναστήρι με διαφορετική διάταξη σε κάθε παιχνίδι.

Το Knight Fall διαθέτει επίσης λειτουργία εκστρατείας για έναν έως δύο παίκτες. Σε αυτήν τη λειτουργία, διαβάζετε ιστορίες ενώ εξερευνάτε τον χάρτη μιας στοιχειωμένης κοιλάδας, σχεδιάζοντας το μονοπάτι σας καθώς ταξιδεύετε. Περιπλανηθείτε σε ερειπωμένες εκκλησίες, ένα τρομακτικό δάσος και ένα σκοτεινό βουνό για να σταματήσετε τους δαίμονες πριν από την τελική μάχη στο Thornmar Abbey. Πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να κρατήσετε ζωντανούς τους Ιππότες σας. Ο θάνατος κάθε ιππότη σημαίνει έναν λιγότερο ήρωα για να πολεμήσει τους δαίμονες εισβολής στην τελική μάχη!

45,00 € 55,00 € -10,00 €
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
RVM307806
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 45 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 45 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-6
Μηχανισμοί
Αφήγηση Ιστορίας
Διαφορετικές Δυνάμεις Παικτών
Κίνηση σε Πλέγμα
Συνεργασία
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
13+
Σχεδιαστής
T. Alex Davis, Ryan Laukat
Διάρκεια
45'-60'
1 Προϊόν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie