• -10%
Egyptian God Deck: Obelisk the Tormentor
Egyptian God Deck: Obelisk the Tormentor
Egyptian God Deck: Obelisk the Tormentor
Egyptian God Deck: Obelisk the Tormentor
Egyptian God Deck: Obelisk the Tormentor
Egyptian God Deck: Obelisk the Tormentor Egyptian God Deck: Obelisk the Tormentor

Egyptian God Deck: Obelisk the Tormentor

Απελευθερώστε την αληθινή δύναμη του Obelisk the Tormentor αποδίδοντας 2 τέρατα που ελέγχετε και σκουπίστε τα τέρατα του αντιπάλου σας από το γήπεδο! Αυτή η τράπουλα χρησιμοποιεί τέρατα που αυτοαναπαράγονται για να παρέχει Tributes και να προστατεύει τους Πόντους Ζωής σας καθώς πλησιάζετε να σχεδιάσετε το Θείο σας Τέρας.

Η ικανότητα του ίδιου του Obelisk μπορεί να συντρίψει τα τέρατα του αντιπάλου σας ταυτόχρονα, αλλά να ρίξει τη νέα spell card, το Fist of Fate, και μπορείτε να ακυρώσετε το αποτέλεσμα ενός τέρατος και να το καταστρέψετε χωρίς να χρειάζεται να κάνετε Tribute. Ενεργοποιήστε τη δική σας Κύρια Φάση και μπορείτε επίσης να συντρίψετε όλα τα ξόρκια και τις παγίδες του αντιπάλου σας!

Κάθε τράπουλα Egyptian God είναι συνολικά 40 κάρτες και περιλαμβάνει 1 κάρτα Egyptian God και 5 νέες κάρτες – 4 μοναδικές νέες κάρτες καθώς και 1 αντίγραφο Soul Crossing, μια ολοκαίνουργια κάρτα Spell Quick-Play που περιλαμβάνεται και στις δύο τράπουλες που σας επιτρέπει να κάνετε Tribute Summon την κάρτα του αιγυπτιακού θεού σας θυσιάζοντας τα τέρατα του αντιπάλου σας! Κάθε τράπουλα μπορεί να παιχτεί από μόνη της και συνοδεύεται από έναν Οδηγό μονομαχίας που εξηγεί τη βασική στρατηγική και ορισμένους κανόνες που πρέπει να γνωρίζετε για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το Deck σας.

Φυσικά, αν παραλάβετε και τα δύο, μπορείτε να συνδυάσετε και να ταιριάξετε τις στρατηγικές τους για να δημιουργήσετε μια φοβερή τράπουλα που μπορεί να χειριστεί πολλές κάρτες Αιγυπτιακού Θεού!

Κάθε τράπουλα Αιγυπτιακού Θεού περιέχει 40 κάρτες: 4 Ultra Rares 4 Super Rares 32 Κοινά 1 Deluxe Game Mat/Οδηγός μονομαχίας

9,00 € 10,00 € -10%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
YGO-EGDOTT-EN
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 9 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 9 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

5 Προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

4 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie