• -23%
Galaxy Trucker: Keep on Trucking
Galaxy Trucker: Keep on Trucking
Galaxy Trucker: Keep on Trucking
Galaxy Trucker: Keep on Trucking

Galaxy Trucker: Keep on Trucking

Γελάτε με τους πειρατές, ξεφεύγετε από τις ζώνες μάχης και συναντάτε κάθε μετεωρίτη με τα κανόνια να φλέγονται; Εάν έχετε μάθει τα βασικά του Galaxy Trucker, τότε είστε έτοιμοι για το Galaxy Trucker: Keep on Trucking!

Σε αυτήν την επέκταση, η Corp Inc έχει νέα πλοία που θα ήθελαν να δοκιμάσετε, πλοία που θα σας προκαλέσουν, πλοία που θα σας κάνουν να ρωτήσετε, "Τι σκέφτονταν;"

Τα πλοία σας θα δοκιμαστούν διεξοδικά από νέες περιπέτειες, και αν οι πτήσεις σας εξακολουθούν να φαίνονται εύκολες, οι κάρτες "Rough Roads" μπορούν να μετατρέψουν μια βαρετή ροή γάλακτος σε έναν στριμμένο χωροχρονικό εφιάλτη.

Για να αντιμετωπίσετε αυτές τις προκλήσεις, θα έχετε πρόσβαση σε νέα στοιχεία που προσφέρουν νέες τακτικές επιλογές και θα μπορείτε να πετάτε με νέους εξωγήινους που ο καθένας έχει μια μοναδική ικανότητα.

Τα διάφορα μέρη αυτής της επέκτασης μπορούν να αναμειχθούν και να συνδυαστούν, επιτρέποντάς σας να επιλέξετε τον συνδυασμό που θα είναι ο πιο διασκεδαστικός για εσάς, είτε πετάτε με γκριζαρισμένους βετεράνους που χάνουν τη συγκίνηση της έκρηξης διαστημόπλοιων είτε διδάσκουν αρχάριους που μόλις επέζησαν πρώτη πτήση, αυτή η επέκταση θα σας βοηθήσει να συνεχίσετε με φορτηγά!

– Η ανανεωμένη έκδοση του Galaxy Trucker και η επέκτασή του Keep on Trucking κρατούν τα καλύτερα στοιχεία παιχνιδιού από το πρωτότυπο, ενώ περιέχει κάτι επιπλέον. –


Credit module tbi bank 1.0.13
26,95 € 35,00 € -23%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
CGE00064
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 27 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 27 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Επέκταση
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-6
2-4
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
8+
Σχεδιαστής
Vlaada Chvátil
Διάρκεια
30'-60'
1 Προϊόν

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie