• -10%
Inis
Inis
Inis
Inis
Inis
Inis
Inis
Inis Inis Inis video

Inis

Το Inis είναι ένα παιχνίδι βαθιά ριζωμένο στην ιστορία και τις παραδόσεις των Κελτών στο οποίο οι παίκτες κερδίζουν εαν εκλεγούν Βασιλιάς του Νησιού (Inis).

Οι παίκτες μπορούν να προσπαθήσουν να επιτύχουν μία από τις τρεις διαφορετικές συνθήκες νίκης: Ηγεσία: Να είστε ο ηγέτης — δηλαδή να έχετε περισσότερες φιγούρες φυλών από οποιονδήποτε άλλο παίκτη — περιοχών που περιέχουν τουλάχιστον έξι φυλές αντιπάλων. Land: Έχετε τις φυλές σας παρούσες σε τουλάχιστον έξι διαφορετικές περιοχές. Θρησκεία: Έχετε τις φυλές σας παρούσες σε περιοχές που περιέχουν συλλογικά τουλάχιστον έξι ιερά.

Στην αρχή κάθε γύρου, οι παίκτες επιλέγουν ένα χέρι με τέσσερις κάρτες δράσης (από 13 κάρτες δράσης για τρεις παίκτες και 17 για τέσσερις παίκτες) κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης. Οι κάρτες δράσης που δεν παίχτηκαν στο τέλος μιας σεζόν δεν κρατούνται για την επόμενη. Οι παίκτες έχουν επίσης πρόσβαση σε κάρτες αρχηγών για τις περιοχές που το επιτρέπουν και όπου εκλέχτηκαν αρχηγοί κατά τη διάρκεια της συνέλευσης. Κάθε Συνέλευση ανακατανέμει αυτές τις κάρτες. Τέλος, συλλέγουν κάρτες "επικές ιστορίες" που απεικονίζουν τα κατορθώματα των αρχαίων Ιρλανδών θεών και ηρώων, όπως ο Cuchulainn, ο Dagda, ο Lugh και πολλοί άλλοι. Αυτά θα διατηρηθούν και θα χρησιμοποιηθούν για να εμπνεύσουν τις φυλές και να επιτύχουν εξαιρετικά κατορθώματα...υπό τις κατάλληλες συνθήκες. Οι κάρτες παρέχουν μια ποικιλία ενεργειών: προσθήκη φυλών, μετακίνηση φυλών, οικοδόμηση/εξερεύνηση και ειδικές ενέργειες.Η προσεκτική επιλογή, η διαχείριση καρτών, η μπλόφα (ειδικά όταν οι παίκτες καταλάβουν τη σημασία του να περάσει η σειρά τους), ο καλός συγχρονισμός και η ακριβής κατανόηση της ισορροπίας δυνάμεων είναι τα κλειδιά για τη νίκη.

Μετά από ένα παιχνίδι ανακάλυψης θα είστε έτοιμοι για ένα πλήρες και επικό παιχνίδι, όπου ένας αδιαμφισβήτητος παίκτης θα εκλεχτείι βασιλιάς από τη Συνέλευση για την αξία και τη σοφία του.


Credit module tbi bank 1.0.13
58,50 € 65,00 € -10%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
MATINI001495
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 59 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 59 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
2-4
Μηχανισμοί
Έλεγχος και Επιρροή Περιοχών
Διαμορφούμενο Ταμπλό
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Επιλογή Ενεργειών
Κίνηση σε Περιοχές
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Christian Martinez
Διάρκεια
60'-90'
4 Προϊόντα

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie