• -16%
Empire of the Sun 4th printing
Empire of the Sun 4th printing
Empire of the Sun 4th printing
Empire of the Sun 4th printing
Empire of the Sun 4th printing
Empire of the Sun 4th printing
Empire of the Sun 4th printing
Empire of the Sun 4th printing
Empire of the Sun 4th printing
Empire of the Sun 4th printing Empire of the Sun 4th printing Empire of the Sun 4th printing Empire of the Sun 4th printing video

Empire of the Sun 4th printing

Το Empire of the Sun (EotS) είναι το τρίτο παιχνίδι του Mark Herman που βασίζεται σε κάρτες από τότε που εισήγαγε το σύστημα στο χόμπι με το We The People.

Το EotS είναι μια ματιά σε στρατηγικό επίπεδο σε ολόκληρο τον πόλεμο στον Ειρηνικό από την επίθεση στο Περλ Χάρμπορ μέχρι την παράδοση της Ιαπωνίας. Το EotS είναι το πρώτο παιχνίδι με κάρτες (Card Driven Game) που φέρνει το σύστημα πιο κοντά σε ένα κλασικό παιχνίδι πολέμου σε εξάγωνα, διατηρώντας παράλληλα όλη την ένταση και την αβεβαιότητα που οι άνθρωποι περιμένουν από ένα CDG.

Οι παίκτες παίρνουν τον ρόλο του MacArthur, του Yamamoto, του Nimitz και του Mountbatten καθώς κατευθύνετε τις δυνάμεις σας σε όλο τον κόσμο από την Ινδία στη Χαβάη και από την Αλάσκα στην Αυστραλία. Αυτό αναπαρίσταται σε έναν ενιαίο χάρτη του 1942, που βασίζεται σε μια προβολή ίσων περιοχών, ολόκληρου του θεάτρου της σύγκρουσης.

Όπως και σε άλλα παιχνίδια που χρησιμοποιούν το σύστημα CDG, οι παίκτες προσπαθούν να μεγιστοποιήσουν τον αντίκτυπο των καρτών τους, ακόμη και όταν κρύβουν τις προθέσεις και τις παγίδες τους από τον αντίπαλό τους. Ο παίκτης βρίσκεται αντιμέτωπος με ένα ευρύ σύνολο σαφών στρατηγικών επιλογών. Το επίκεντρο του EotS είναι να κατευθύνει σημαντικούς επιθετικούς άξονες προέλασης. Οι Ιάπωνες νωρίς στο παιχνίδι καλούνται να επιτύχουν την ιστορική τους επέκταση καθώς οι Συμμαχικές δυνάμεις μάχονται αντιμέτωποι με το ρολόι, για να αντιδράσουν με τις δυνάμεις που βρίσκονται ήδη στη θέση τους, προσπαθώντας να πετύχουν τη μέγιστη ζημιά στις δύσκολα αντικατασταθείσες Ιαπωνικές μονάδες βετεράνων.

Η μάχη στο EotS βασίζεται στην επιτυχή εφαρμογή ανώτερων συνδυασμένων χερσαίων, αεροπορικών και θαλάσσιων δυνάμεων σε ένα σύστημα μάχης δύο επιπέδων. Η πρώτη βαθμίδα είναι η ανάλυση της αεροναυτικής μάχης, η δεύτερη βαθμίδα καλύπτει τη μάχη εδάφους. Η κορύφωση και των δύο βαθμίδων έχει ως αποτέλεσμα να επικρατεί η μία πλευρά στη μάχη.


Credit module tbi bank 1.0.13
75,60 € 90,00 € -16%
(με Φ.Π.Α.)
GMT050118
Εκτός Αποθέματος


>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 76 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 76 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Υψηλή
Παίκτες
1-2
Μηχανισμοί
Επιλογή Καρτών
Κίνηση σε Πλέγμα
Πόντοι Ενεργειών
Ρίξιμο Ζαριών
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
12+
Σχεδιαστής
Mark Herman
Διάρκεια
360'

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie