• -12%
Anunnaki: Dawn of the Gods
Anunnaki: Dawn of the Gods
Anunnaki: Dawn of the Gods
Anunnaki: Dawn of the Gods
Anunnaki: Dawn of the Gods
Anunnaki: Dawn of the Gods
Anunnaki: Dawn of the Gods
Anunnaki: Dawn of the Gods Anunnaki: Dawn of the Gods Anunnaki: Dawn of the Gods video

Anunnaki: Dawn of the Gods

Ο αρχαίος εξωγήινος πολιτισμός σας εγκαταλείπει τον ετοιμοθάνατο πλανήτη του αναζητώντας μια νέα πατρίδα. Η γη της επαγγελίας αντιπροσωπεύεται από τη Γαία, η οποία φιλοξενεί τον υπέροχο ανθρώπινο πολιτισμό της Ατλαντίδας. Προσοχή όμως, τον ίδιο στόχο έχουν και άλλοι Οίκοι (φατρίες) του πολιτισμού σας και μόνο ένας θα μπορέσει να κυριαρχήσει στη Γαία!

Το Anunnaki: Dawn of the Gods είναι ένα 4x eurogame των Simone Luciani και Danilo Sabia, που διαδραματίζεται σε ένα αρχαίο δυστοπικό παρελθόν, όπου η μυθολογία και η επιστημονική φαντασία ενώνονται. Κάθε παίκτης αντιπροσωπεύει έναν διαφορετικό Οίκο του οποίου οι κυβερνήτες θεωρούνται από τον επίγειο πληθυσμό ως θεοί. Οι παίκτες χτίζουν βάσεις, στρατολογούν στρατεύματα, ενσαρκώνουν θεούς, εξερευνούν την περιοχή, αναπτύσσουν τη δική τους τεχνολογία, υπογράφουν εμπορικές συμβάσεις, νικούν τοπικές κυριαρχίες και στρατούς άλλων παικτών, προσπαθώντας να κατακτήσουν την Ατλαντίδα, η οποία κατέχει τεράστιους θησαυρούς.

Διαφορετικές ενέργειες θα δώσουν έναν ορισμένο αριθμό άμεσων Πόντων Νίκης. Επιπλέον, οι τυχαίοι αρχικοί στόχοι θα σας προσφέρουν σημαντικές ανταμοιβές Victory Point στο τέλος του παιχνιδιού, βάσει συγκεκριμένων συνθηκών. Στο τέλος, ο παίκτης με τα περισσότερα VP θα είναι ο νικητής.

Εκτός από την ισχυρή δόση ελέγχου (ο παράγοντας τύχη είναι ελάχιστος), το παιχνίδι διαθέτει ένα καινοτόμο σύστημα επιλογής ενεργειών, σε σχηματισμό αστεριού, που φέρνει τους παίκτες μπροστά σε ενδιαφέρουσες επιλογές: οι παίκτες μπορούν να ενσαρκώσουν τους θεούς τους εκτελώντας τις ενέργειές τους με μια ακριβή σειρά, προκαθορισμένα μονοπάτια του ταμπλό τους σε σχήμα αστεριού, ή μπορούν να εγκαταλείψουν κάποιες θεότητες, μεταπηδώντας ελεύθερα από τη μια ενέργεια στην άλλη στο ταμπλό τους, για να επιλέγουν κατά διαστήματα τις καλύτερες κινήσεις για την κατάσταση.


Credit module tbi bank 1.0.13
105,60 € 120,00 € -12%
(με Φ.Π.Α.)
CC-ANN
Προ Παραγγελία

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 106 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 106 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Υψηλή
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Έλεγχος και Επιρροή Περιοχών
Διαφορετικές Δυνάμεις Παικτών
Κίνηση σε Περιοχές
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
13+
Σχεδιαστής
Simone Luciani, Danilo Sabia
Διάρκεια
60'-120'

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie