• -17%
Ticket To Ride: San Francisco
Ticket To Ride: San Francisco
Ticket To Ride: San Francisco
Ticket To Ride: San Francisco
Ticket To Ride: San Francisco
Ticket To Ride: San Francisco
Ticket To Ride: San Francisco
Ticket To Ride: San Francisco Ticket To Ride: San Francisco Ticket To Ride: San Francisco video

Ticket To Ride: San Francisco

Το Ticket to Ride: Σαν Φρανσίσκο διαθέτει το γνωστό gameplay από τη σειρά παιχνιδιών Ticket to Ride — συλλέξτε κάρτες, διεκδικήστε διαδρομές, τραβήξτε εισιτήρια — αλλά σε έναν χάρτη του Σαν Φρανσίσκο της δεκαετίας του 1960 που σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε ένα παιχνίδι σε όχι περισσότερο από 15 λεπτά.

Κάθε παίκτης ξεκινάει με μια προμήθεια 20 τελεφερίκ, δύο κάρτες μεταφοράς στο χέρι και ένα ή δύο εισιτήρια προορισμού που δείχνουν τοποθεσίες στο Σαν Φρανσίσκο. Σε ένα γύρο, είτε τραβάτε δύο κάρτες μεταφοράς από την τράπουλα ή από τις πέντε ανοιχτές κάρτες (ή παίρνετε ένα ανοιχτό ferry, το οποίο μετράει και για τα έξι χρώματα του παιχνιδιού) είτε διεκδικείτε ένα δρομολόγιο στο ταμπλό πετώντας κάρτες που ταιριάζουν με το χρώμα της διαδρομής που διεκδικείτε (με οποιοδήποτε σύνολο καρτών που σας επιτρέπει να διεκδικήσετε μια γκρι διαδρομή, αν και ορισμένες απαιτούν ferry) είτε τραβάτε δύο εισιτήρια προορισμού και κρατάτε τουλάχιστον ένα από αυτά. Όταν δημιουργείτε μια γραμμή που συνδέεται με μια τοποθεσία souvenir, όπως η οδός Lombard, το Embarcadero ή η γέφυρα Golden Gate, παίρνετε ένα κουπόνι αναμνηστικού από αυτήν την τοποθεσία.

Οι παίκτες εναλλάσσονται έως ότου κάποιος δεν έχει περισσότερα από δύο τελεφερίκ στην προμήθεια του, μετά κάθε παίκτης παίζει έναν τελευταίο γύρο, συμπεριλαμβανομένου του παίκτη που ενεργοποίησε το τέλος του παιχνιδιού. Στη συνέχεια, οι παίκτες αθροίζουν τους πόντους τους, κερδίζοντας πόντους για (1) τις διαδρομές που έχουν διεκδικήσει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, (2) τα εισιτήρια προορισμού που έχουν ολοκληρώσει (συνδέοντας τις δύο θέσεις σε ένα εισιτήριο με μια συνεχή γραμμή του καλωδίου τους αυτοκίνητα) και (3) τα αναμνηστικά που έχουν συλλέξει, με ένα πλήρες σετ επτά αναμνηστικών αξίας 12 πόντων. Χάνετε πόντους για τυχόν μη ολοκληρωμένα εισιτήρια προορισμού και όποιος έχει την υψηλότερη βαθμολογία κερδίζει!


Credit module tbi bank 1.0.13
24,90 € 30,00 € -17%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
DOW720164
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 25 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 25 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
2-4
Μηχανισμοί
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Συλλογή Σέτ
Χτίσιμο Δικτύου και Διαδρομών
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
8+
Σχεδιαστής
Alan R. Moon
Διάρκεια
10'-15'
2 Προϊόντα

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie