• -15%
Arborea
Arborea
Arborea
Arborea
Arborea
Arborea Arborea video

Arborea

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Καλώς ήρθατε στον κόσμο της Arborea. Είστε ένα Πνεύμα Προστάτης, που καθοδηγείτε τους χωρικούς σας να θεραπεύσουν και να μεγαλώσουν το τοπίο γύρω τους στέλνοντάς τους σε προσκυνήματα και χτίζοντας το προσωπικό σας Οικοσύστημα.

Το Arborea είναι ένα παιχνίδι με τοποθέτηση εργαζομένων όπου ο χρόνος και ο μελλοντικός προγραμματισμός είναι το κλειδί. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, οι παίκτες θα τοποθετήσουν εργάτες σε Action Tracks ("Προσκύνημα"). Αυτά τα tracks θα προχωρήσουν στη συνέχεια, μετακινώντας όλους τους εργαζόμενους μαζί τους. Όσο πιο μακριά κινούνται τα Action Tracks, τόσο καλύτερες είναι οι ανταμοιβές που κερδίζονται όταν ενεργοποιούνται οι εργαζόμενοι. Αυτές οι ανταμοιβές μπορεί να βοηθήσουν τους παίκτες να συνεισφέρουν στο Κοινόχρηστο Resource Track, να κάνουν προσφορές στους σπουδαίους και σοφούς Sages για να επενδύσουν σε μελλοντικά δώρα ή να προσελκύσουν ζώα στη χώρα της Arborea.

Εξερευνήστε διαφορετικές εποχές σε κάθε παιχνίδι για νέες ευκαιρίες και μονοπάτια που πρέπει να ακολουθήσετε. Πάρτε από τους Κοινόχρηστους πόρους για να δημιουργήσετε το προσωπικό σας Οικοσύστημα, επικαλύπτοντας κάρτες εδάφους για να δημιουργήσετε habitats και να τοποθετήσετε ζώα για Πόντους Νίκης στο τέλος του παιχνιδιού.


Credit module tbi bank 1.0.13
59,50 € 70,00 € -15%
(με Φ.Π.Α.)
ACG074
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 60 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 60 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-5
Μηχανισμοί
Τοποθέτηση Εργατών
Τοποθέτηση Πλακιδίων
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Dani Garcia
Διάρκεια
90'-120'
1 Προϊόν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie