• -7%
  • Νέο
Sky Team
Sky Team
Sky Team
Sky Team
Sky Team
Sky Team Sky Team video

Sky Team

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Το Sky Team είναι ένα παιχνίδι συνεργασίας, αποκλειστικά για δύο παίκτες, στο οποίο παίζετε έναν πιλότο και ένα συγκυβερνήτη στα χειριστήρια ενός αεροσκάφους. Στόχος σας είναι να συνεργαστείτε ως ομάδα για να προσγειώσετε το αεροπλάνο σας σε διαφορετικά αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο.

Για να προσγειώσετε το αεροπλάνο σας, πρέπει να τοποθετήσετε σιωπηλά τα ζάρια σας στις σωστές θέσεις στο πιλοτήριο σας για να εξισορροπήσετε τον άξονα του αεροπλάνου σας, να ελέγξετε την ταχύτητά του, να αναπτύξετε τα πτερύγια, να επεκτείνετε τον εξοπλισμό προσγείωσης, να επικοινωνήσετε με τον πύργο ελέγχου για να καθαρίσετε τη διαδρομή σας και να πιείτε ακόμη και λίγο καφέ ίσως για να βελτιώσετε τη συγκέντρωσή σας αρκετά ώστε να αλλάξετε την αξία των ζαριών σας.

Εάν το αεροσκάφος γέρνει πολύ και καθυστερήσει ή ξεπεράσει το αεροδρόμιο ή συγκρουστεί με άλλο αεροσκάφος, χάνετε το παιχνίδι...και την άδεια του πιλότου σας...και πιθανώς τη ζωή σας. Από το Μόντρεαλ μέχρι το Τόκιο, κάθε αεροδρόμιο προσφέρει τις δικές του προκλήσεις. Προσέξτε για τις αναταράξεις, καθώς αυτό θα μπορούσε να καταλήξει σε ανώμαλο ταξίδι!

32,55 € 35,00 € -7%
(με Φ.Π.Α.)
HBGSMSKT01EN
Προ Παραγγελία

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 33 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 33 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
2
Μηχανισμοί
Ρίξιμο Ζαριών
Συνεργασία
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Luc Remond
Διάρκεια
15'

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie