• -12%
Vaalbara
Vaalbara
Vaalbara
Vaalbara
Vaalbara
Vaalbara Vaalbara video

Vaalbara

ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡ/ΝΙΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ: ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2023

Κάθε παίκτης παίζει ως αρχηγός φυλής και πρέπει να παίξει κρυφά και σοφά μία κάρτα από το χέρι του, που αντιπροσωπεύει ένα μέλος της φυλής του, για να προσπαθήσει να καταλάβει κάποιες περιοχές. Η στρατηγική και το timing θα είναι καθοριστικά για το σκοράρισμα! Ο παίκτης που θα σημειώσει τους περισσότερους πόντους μετά από 9 γύρους κερδίζει το παιχνίδι.

Υποήπειρος Vaalbara, νεολιθική εποχή. Η φυλή σας ξεκινά να εξερευνήσει αχαρτογράφητα εδάφη για να δημιουργήσει νέα χωριά. Χρησιμοποιήστε τα διάφορα ταλέντα της φυλής σας για να βελτιστοποιήσετε την ανάπτυξή σας, να επεκτείνετε την επικράτειά σας και να επιβάλετε την ηγεμονία σας! Όλοι οι παίκτες έχουν την ίδια τράπουλα με 12 κάρτες που αντιπροσωπεύουν τα μέλη της φυλής τους. Σε κάθε γύρο, οι παίκτες επιλέγουν κρυφά μία κάρτα. Με τη σειρά πρωτοβουλίας των χαρακτήρων που αποκαλύφθηκαν, οι παίκτες θα μπορούν να ενεργοποιήσουν τις δυνάμεις τους και να καταλάβουν μία από τις διαθέσιμες Περιοχές. Κάθε τύπος Περιοχής έχει τον δικό του τρόπο βαθμολόγησης (συλλογή, ζευγάρι, ποικιλομορφία, κίνδυνος…).

Θα είναι δύσκολο να αποφασίσετε ανάμεσα στο να παίξετε τις καλύτερες δυνάμεις και τις υψηλές πρωτοβουλίες την πιο κατάλληλη στιγμή. Μετά από 9 γύρους, ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους κερδίζει το παιχνίδι και ενώνει τις φυλές της ηπείρου κάτω από το λάβαρό του!


Credit module tbi bank 1.0.13
22,00 € 25,00 € -12%
(με Φ.Π.Α.)
HBGSTVAAEN
Προ Παραγγελία

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 22 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 22 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
2-5
Μηχανισμοί
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Επιλογή Καρτών
Συλλογή Σέτ
Ταυτόχρονη Επιλογή Ενεργειών
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
10+
Σχεδιαστής
Olivier Cipiere
Διάρκεια
20'

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie