Resist!
Resist!
Resist!
Resist!
Resist!
Resist!
Resist!
Resist! Resist! Resist! video

Resist!

Ισπανία, 1936: Ο στρατηγός Φράνκο και τα στρατεύματά του προελαύνουν στα εδάφη της Ισπανίας, δίνοντας τη θέση τους σε μια μακρά περίοδο εμφυλίου πολέμου και καταστολής. Μετά τον Ισπανικό Εμφύλιο Πόλεμο, μια ομάδα πιστών στη Δημοκρατία συνέχισε τον ένοπλο αγώνα, σχηματίζοντας ομάδες αντίστασης πιο γνωστές ως «Maquis». Κρυμμένοι στα βουνά, αυτοί οι άνδρες και οι γυναίκες ρίσκαραν τη ζωή τους για να υπερασπιστούν τα ιδανικά της δημοκρατίας και της ελευθερίας. Εναντίον τους πολεμούσαν ο Στρατός του Φράνκο, η Πολιτική Φρουρά και η Ένοπλες Αστυνομία, αλλά οι Maquis τελειοποίησαν τον ανταρτοπόλεμό τους στη Γαλλία κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και ήταν αποφασισμένοι να πάρουν πίσω την πατρίδα τους. Στο κεφάλι κάθε Maqui αντηχούσε ο απόηχος της επιθυμίας πολλών συμπατριωτών: Αντισταθείτε!

To Resist! είναι ένα γρήγορο παιχνίδι solo με κάρτες, στο οποίο αναλαμβάνετε τον ρόλο των Ισπανών Maqui, πολεμώντας ενάντια στο φρανκοιστικό καθεστώς. Σε μια σειρά από γύρους, αναλαμβάνετε όλο και πιο δύσκολες αποστολές και η ολοκλήρωση των αποστολών σας, συγκεντρώνει τους πόντους που χρειάζεστε για να κερδίσετε. Η αποτυχία να νικήσετε αποστολές και εχθρούς μπορεί να σας κάνει να χάσετε. Στο τέλος κάθε γύρου, πρέπει να επιλέξετε αν θα τερματίσετε την αντίσταση ή θα ρισκάρετε και θα αναλάβετε μια άλλη αποστολή.

Στην αρχή του παιχνιδιού, συγκεντρώνετε μια ομάδα δώδεκα Maquis, που αντιπροσωπεύονται από μια τράπουλα. Στο επίκεντρο του παιχνιδιού είναι η ένταση μεταξύ του να κρατάς τους Maquis σου κρυφούς από τον Φράνκο ή να τους αποκαλύψεις για να ξεκλειδώσεις πλήρως τις δυνατότητές τους. Δυστυχώς, οι αποκαλυπτόμενοι Maquis αφαιρούνται από την τράπουλα σας και πιθανότατα δεν θα μπορείτε να τους χρησιμοποιήσετε για το υπόλοιπο του παιχνιδιού. Ενώ το Resist! έχει κάποια δευτερεύοντα στοιχεία κατασκευής τράπουλας, είναι κυρίως ένα παιχνίδι "καταστροφής τράπουλας" στο οποίο πρέπει να διαχειριστείτε την τράπουλα σας, εξισορροπώντας την απόφαση να νικήσετε την άμεση απειλή με την προσπάθεια να προχωρήσετε στην επόμενη αποστολή.


Credit module tbi bank 1.0.13
25,00 €
(με Φ.Π.Α.)
TFC34000
Εκτός Αποθέματος


>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 25 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 25 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1
Μηχανισμοί
Διαμόρφωση τράπουλας, πουγκιού, πόρων
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Επιλογή Καρτών
Πίεση Τύχης
Σενάριο/Αποστολές/Καμπάνια
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Αγγλικά
Ηλικία
10+
Σχεδιαστής
Trevor Benjamin, Roger Tankersley, David Thompson
Διάρκεια
20'-40'

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie