• -7%
Mountain Goats
Mountain Goats
Mountain Goats

Mountain Goats

Στο Mountain Goats εργάζεστε για να μετακινήσετε τις κατσίκες σας στην κορυφή 6 διαφορετικών βουνών όπου μπορούν να κερδίσουν πόντους όσο παραμένουν εκεί. Μπορείτε να μοιράζεστε χώρους με άλλες κατσίκες στο δρόμο προς τα πάνω, αλλά υπάρχει χώρος μόνο για μία κατσίκα στο Εάν η κατσίκα κάποιου άλλου μετακινηθεί στην κορυφή του βουνού, θα σας απογειώσει και θα πρέπει να ξεκινήσετε το ταξίδι σας από την αρχή.

Είναι ένα παιχνίδι για τον συγχρονισμό. Δεν χρειάζεται απλώς να φτάσετε στην κορυφή του βουνού, αλλά να φτάσετε εκεί όταν κανείς άλλος δεν είναι σε θέση να σας χτυπήσει.

Είναι ένα παιχνίδι για να προσέχετε τους αντιπάλους σας. Μεγιστοποιώντας το σκορ σας, αλλά και φροντίζοντας να μην αφήσετε κανέναν άλλο να σκοράρει πάρα πολύ.

Υπάρχει η διασκεδαστική ευκαιρία να χτυπήσετε ο ένας τον άλλον από το βουνό. Αλλά δεν αισθάνεσαι πολύ κακό γιατί μπορείς να χτυπήσεις πίσω μόνο κατσίκες που βρίσκονται σε θέση σκοράρισμα, και δεν είναι τεράστιο πισωγύρισμα. Είναι απλώς ένα φυσιολογικό μέρος του κύκλου του παιχνιδιού».

18,60 € 20,00 € -7%
(με Φ.Π.Α.) Παράδοση έως 30 ημέρες
ALL_BGT-MG
Προ Παραγγελία

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 19 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 19 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
2-4
Μηχανισμοί
Κίνηση με Ζάρι
Κίνηση σε Πλέγμα
Ρίξιμο Ζαριών
Συλλογή Σέτ
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
8+
Σχεδιαστής
123
Διάρκεια
20'

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie