• -7%
Trailblazers Standard Edition
Trailblazers Standard Edition
Trailblazers Standard Edition

Trailblazers Standard Edition

Οι trailblazers είναι οι τολμηροί άνθρωποι που στρώνουν και τολμούν τα μονοπάτια των μεγάλων εξωτερικών χώρων. Είτε με μπότες πεζοπορίας, ποδηλατικές ρόδες ή κουπί ποταμού, αυτοί οι επίμονοι ταξιδιώτες επιδιώκουν να τροφοδοτήσουν την ακόρεστη όρεξή τους για περιπέτεια. Με μια γραφική ερημιά πάντα μπροστά και ένα φρέσκο χάραξη μονοπατιού στο τακούνια, δεν πρέπει να ξεχάσει κανείς να βρει τελικά το δρόμο της επιστροφής στο στρατόπεδο.Γιατί υπάρχουν πάντα νέα περιβάλλοντα για εξερεύνηση, περαιτέρω αποστολές που πρέπει να αναλάβουν και περισσότερα μονοπάτια για να ανοίξουν.

Στο Trailblazers, οι παίκτες ανταγωνίζονται για να κερδίσουν τους περισσότερους πόντους χτίζοντας βρόχους ποδηλασίας, πεζοπορίας και καγιάκ από τα κάμπινγκ του αντίστοιχου τύπου μονοπατιού. Σε κάθε γύρο, μοιράζονται στους παίκτες οκτώ φύλλα, όπου θα τραβήξουν δύο φύλλα, θα τακτοποιήσουν αυτά τα φύλλα στην προσωπική τους περιοχή και θα δώσουν το χέρι τους στον επόμενο παίκτη τρεις φορές. Οι κάρτες πρέπει είτε να τοποθετούνται δίπλα σε άλλες κάρτες είτε να επικαλύπτονται. Ενώ οι παίκτες μπορούν να ωθήσουν την τύχη τους στοχεύοντας να κατασκευάσουν μεγάλα και περίτεχνα μονοπάτια, μόνο κλειστοί βρόχοι που ξεκινούν και τελειώνουν σε ένα αντίστοιχο κάμπινγκ θα κερδίσουν πόντους. Οι παίκτες ανταγωνίζονται επίσης για να εκπληρώσουν τις κάρτες γκολ «First To» και «End Game». Μετά από τέσσερις γύρους, το παιχνίδι τελειώνει και ο παίκτης με τους περισσότερους πόντους από κλειστούς βρόχους και κάρτες γκολ κερδίζει.

Η τυπική έκδοση του Trailblazers διαθέτει μια δεύτερη τράπουλα με κάρτες trail & παίκτες, ώστε να μπορείτε να παίξετε με έως και 8 παίκτες. Το πλαίσιο περιέχει επίσης δύο επεκτάσεις (την επέκταση Animals και Adventurers) που προσθέτουν ένα άλλο απαιτητικό επίπεδο στρατηγικής και στόχων στην εμπειρία. Τέλος, υπάρχουν τρεις μοναδικές λειτουργίες σόλο που χρησιμοποιούν τις κάρτες γκολ, την επέκταση Animals ή την επέκταση Adventurers.


Credit module tbi bank 1.0.13
46,50 € 50,00 € -7%
(με Φ.Π.Α.) Παράδοση έως 30 ημέρες
BTG_GME-BTW-TR-SD
Προ Παραγγελία

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 47 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 47 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Χαμηλή
Παίκτες
1-8
Μηχανισμοί
Κίνηση σε Πλέγμα
Συλλογή Σέτ
Ταυτόχρονη Επιλογή Ενεργειών
Τοποθέτηση Πλακιδίων
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
8+
Σχεδιαστής
123
Διάρκεια
30'

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie