• -20%
Oak
Oak περιεχόμενα
Oak
Oak
Oak
Oak περιεχόμενα
Oak
Oak
Oak
Oak Oak περιεχόμενα Oak Oak video

Oak

Στο κέντρο ενός απέραντου, αλλά μυστικού δάσους βρίσκεται το Arch-Oak — ένα μεγαλοπρεπές δέντρο που ήταν ήδη δενδρύλλιο όταν ο κόσμος ήταν ακόμα νέος. Λέγεται μάλιστα ότι από το ξύλο του οι Θεοί κατασκεύασαν τους πρώτους ανθρώπους και ζώα. Τα δρυϊδικά τάγματα συρρέουν από μακριά γύρω από τις ρίζες του για να λουστούν στη δόξα του.

Οι Arch-druids αγιάζουν ιερούς τόπους και στήνουν μονόλιθους χαραγμένους με ρούνους, ενώ οι βάρδοι λένε τις πιο εκλεκτές ιστορίες για να προσελκύσουν περισσότερους ακόλουθους. Οι Ovates διαβάζουν τους οιωνούς για να πάρουν μια γεύση από τα πράγματα που θα ακολουθήσουν, ενώ οι θυσιαστές χρησιμοποιούν δύναμη για να υπερασπιστούν τις πεποιθήσεις του Τάγματος τους.

Το Oak σας βάζει στο ρόλο του αρχηγού ενός από τα τέσσερα διαφορετικά τάγματα των δρυΐδων, με εσάς να προσπαθείτε να αποδείξετε ότι το τάγμα σας αξίζει να επιλεγεί από το πνεύμα του Arch-Oak για να μείνετε και να μάθετε τα μυστικά του. Το τάγμα σας ξεκινάει μικρό και ασήμαντο, αλλά αν επιλέξετε τις ενέργειές σας με σύνεση και χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά τους δρυΐδες σας, θα το δείτε να μεγαλώνει σε δύναμη και ανάστημα. Θα κερδίσετε τη φιλία και τη βοήθεια πλασμάτων του άλλου κόσμου όπως το άτακτο μπράουνι, το τρομερό μέροου και τα μαγικά πιξί. Θα μάθετε ισχυρά ξόρκια της άγριας φύσης και θα ανακαλύψετε πανίσχυρα αντικείμενα. Μπορεί ακόμη και να διακινδυνεύσετε να διαταράξετε τη φυσική ισορροπία δημιουργώντας νέους ιερούς χώρους στο δάσος για να στεγάσουν τον αυξανόμενο αριθμό των δρυίδων σας.

Θα μπορέσετε να αποδείξετε στο Arch-Oak ότι το τάγμα σας είναι άξιο; Θα μπορέσετε να ξεκλειδώσετε τα μυστικά των αρχαίων;


Credit module tbi bank 1.0.13
48,00 € 60,00 € -20%
(με Φ.Π.Α.) Άμεση Παραλαβή | Παράδοση σε 1-3 ημέρες
493893
Τελευταία τεμάχια

>Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 48 πόντους Αγοράστε το προϊόν και κερδίστε 48 πόντους

Λεπτομέρειες προϊόντος

Τύπος
Βασικό Παιχνίδι
Πολυπλοκότητα
Μέτρια
Παίκτες
1-4
Μηχανισμοί
Διαχείριση Καρτών Χεριού
Συλλογή Σέτ
Τοποθέτηση Εργατών
Γλώσσα Οδηγιών
Αγγλικά
Γλώσσα Παιχνιδιού
Γλωσσικά Ανεξάρτητο
Ηλικία
14+
Σχεδιαστής
Wim Goossens
Διάρκεια
60'-90'
1 Προϊόν

Πελάτες που αγόρασαν αυτό το προϊόν, αγόρασαν επίσης:

8 ακόμα προϊόντα στην ίδια κατηγορία:

Το προϊόν προστέθηκε στα Αγαπημένα
Επιτυχής προσθήκη στη σύγκριση
Change cookie preferences Συγκατάθεση cookie